Снимка: БГНЕС
fallback

Полицията разкри мъжете, откраднали джипа на Росен Плевнелиев в мол в София.Те са известни с прякорите "Илиян Бабичката", "Владо Македонеца" и "Ивайло Фаската". И тримата са известни на МВР, като двама от тях са осъждани, съобщиха източници за Нова телевизия.

Oще по темата

По време на операция на СДВР на Бъдни вечер са посетени едновременно три адреса на територията на гр. София и един в с. Микрево. Един от заподозрените за кражбата с прякор "Илиян Бабичката" е задържан. Повдигнато му е обвинение. Другите двама  - с прякори "Владо Македонеца" и "Ивайло Фаската", са обявени за общодържавно издирване с мярка "Принудително довеждане" по воденото в 06 РУ - СДВР досъдебно производство.

Обявен за издирване е и лек автомобил "Мерцедес А 140", който от проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че е ползван като "работен" при кражбата на джипа в мол в София.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

139

НяматеСрам

преди 2 години

Поне по коледните празници да не бяхте ни занимавали с това преродени ирландско недоразумение!

138

Mopcku_

преди 2 години

а крадеца Плевнелиев кога ще бъде разкрит??? А, да, сетих се. Когато и мутропитека Гешев бъде изхвърлен и вече не пази мутро-крадливите гербаджии

137

Коко

преди 2 години

Абе те жената му взеха той за колата се притеснява да си слага пенуара и да си мий чиниите Боко тиквата ще му купи друга кола ако трябва и жена пък може и мъж да му купи ето това недоразумение сме имали за президент жена не може да опази кола не може да опази какво да говорим за държава

fallback