139

НяматеСрам

преди 2 години

Поне по коледните празници да не бяхте ни занимавали с това преродени ирландско недоразумение!

138

Mopcku_

преди 2 години

а крадеца Плевнелиев кога ще бъде разкрит??? А, да, сетих се. Когато и мутропитека Гешев бъде изхвърлен и вече не пази мутро-крадливите гербаджии

137

Коко

преди 2 години

Абе те жената му взеха той за колата се притеснява да си слага пенуара и да си мий чиниите Боко тиквата ще му купи друга кола ако трябва и жена пък може и мъж да му купи ето това недоразумение сме имали за президент жена не може да опази кола не може да опази какво да говорим за държава

136

НеговоВисокоНишожест

преди 2 години

Дано автомобилът отдавна е разкулачен на части, както СДС-Шайката разкулачи подредената ни държавица,та нищо да не се отбере от нея.И дано не се съберат доказателства,както не са събрани и за предателите-българоубийци.

135

До Анонимен 170

преди 2 години

Виждам, че не реагираш на "кокош.ка" ... Явно, сме на едно мнение ..

134

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен168 . "Невинния" ДГД. Като намерят и другите двама "невинни" и невинно ги отаковат, тогава ще е по-добре. Айде, крадците - включете се да си защитите аверите.

133

Анонимен

преди 2 години

Дано бързо хванат педepyнгелите, крадци. Такъв, ако го хване човек, първо трябва да го нагласи aнaлнo и то много, после да му отреже кивитата и накрая да мине с колата през краката му. За такива - такова. Като няма държава - така ще е. Иначе търсят колите и вещите само на властималите и имащите. Ние, останалите - да се спасяваме сами.

132

Анонимен

преди 2 години

един невинен човек е задържан в ареста, заради някаква ко.кошка, която иска да е нон-стоп в новините ... бах'ти коко.шката ... тая не разбра ли, че е заложила за куц кон ...

131

Анонимен

преди 2 години

то като го почнат първо колата после жената, после рогата, после . . . едни срамни думи . . . мани мани ойде коьо у рякътъ

130

Анонимен

преди 2 години

Повече няма да се занимавам, край, излизам, излизам, излизам, писна ми, много се натоварвам психически и не ми харесва! Правете това, каквото намерите за най-добро за България!

129

Анонимен

преди 2 години

Изберете кафявото, то стои по средата, изберете Слави, той е по средата, Боже помагай, Боже помагай, Боже, моля те, помагай!

128

Анонимен

преди 2 години

Котката блъскаше и ръфаше кафяво, причиняваше ми и болка, ако харесам кафявото, три пъти го събаря, но сложих кафявото отново на най-високо място, също котката ми ръфаше и бяло-зеленото, жълтото, жълтото го ръфа и разкъса, сложих друго жълто, но тя го сваля на пода , дъвче го и накрая го открадна, но намерих друго жълто и пак върнах жълтото, за да пази сянка на хората, а черно,бяло и сиво имам, котката ми опика и червено-бялото одеало, тя така пикае отгоре, когато не харесва нещо.

127

Анонимен

преди 2 години

Котката блъскаше и ръфаше кафяво, причиняваше ми и болка, ако харесам кафявото, три пъти го събаря, но сложих кафявото отново най-високо място, също котката ми ръфаше и бяло-зеленото, жълтото, жълтото го ръфа и разкъса, сложих друго жълто, но тя го сваля на пода и накрая го открадна, но намерих друго жълто и пак върнах жълтото, за да пази сянка на хората, а бяло,черно и сиво имам, котката ми опика и червено-бялото одеало

126

Анонимен

преди 2 години

Котката ми ръфа жълтата гъба, разръфа я на парчета, извадих жълта лента, след това ми сдъвка лентата, пак я сложих, след това котката скри лентата незнайно къде, но намерих друго жълто и го сложих, за да опази сянка на хората!

125

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте за Слави, гласувайте за Слави, гласувайте и подкрепете Слави!

124

Анонимен

преди 2 години

Хора, гласувайте за Слави, сега разбрах какво се случва, Слави е по средата, в средата, нито ляво, нито дясно, гласувайте за него, ако Слави не е в управлението, става страшно за България!

123

Вяра Борисова

преди 2 години

"Чудесно"! В държавата, в която управляват Мyн4о, Кирчо и Кокорко, мутрите се завърнаха и кражбите на коли са ежедневие! ОСТАВКА!

122

Анонимен

преди 2 години

Аре бе???на баба Гица и откраднаха магарето миналата година и още не са го намерили !!!

121

Истукан

преди 2 години

Този има пари, а бедните дето им крадат нещата, какво да кажат пък те. Техните кражби остават неразкрити, а на този милионер му намериха крадците, защото е бил президент.

120

до 145

преди 2 години

тзи коментар ми стои малко женски. Не си се отли4авала в клас... нали