Снимка: БГНЕС
fallback

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов сподели в своята Фейсбук страница информация относно съдебния казус свързан с конгреса на централата от 12.10.2021 година.

"Очаквано, два състава на Софийския градски съд постановиха спиране на вписването на решенията на конгреса на БФС от 12.10.2021 г. в регистъра на юридическите лица с нестопанска цел.

Три футболни клуба - ФК "Балкан Варвара”, ФК "Венци” и ФК "Русокастро”, обжалваха тези решения поради множество нарушения на процедурата по провеждане на конгреса.

Ведно с това БФС още крие протокола от конгреса, което затвърждава съмненията, че протоколът може да бъде фалшифициран.

Фактът, че правният консултант на БФС (сериозна адвокатска кантора) не е подала основния документ, необходим за това вписване, показва, че съдържанието на протокола е причина за сериозни притеснения от страна на БФС", пише Бербатов.

Както е известно, Димитър Бербатов иска да смени от поста председател на Футболния съюз Борислав Михайлов и да осъществи мащабни промени свързани с развитието на футбола в България. Вече има и индикации, че скоро може да бъде проведен нов конгрес на централата.

Още спортни новини четете на Gol.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Мухаха

преди 2 години

Тази епична битка за свалянето на Перукан МНОГО НАПОМНЯ една друга епична битка когато сваляха батето Славков. Пак имаше Уууу... Махнете го тоя алкохолик от президентското място .... Тоя позори българския футбол... Шефа на БФС източва парите на футбола ни ... Я, ама те лозунгите и сега същите. Да не стане така със тия лозунги да гоним и Балерината след някой друга година ? хахахах. Помнете какво пишете сега , че след 5-6г. и Бербатката ще се налага да гоните .

18

Каракольо

преди 2 години

Вече и съдиите в съда ги хвана срам от нашия национал. Вън пластмасовата коса от БГ футбол

17

анонимен

преди 2 години

Дано тоя корумпиран и нагъл *** да успеят да го свалят. Вече Бойко е аут ...сега идва и неговия ред. Много мафия ..много схеми...много измами.Футбол , спорт , развитие....НЯМА

fallback