Снимка: БГНЕС
fallback

В английския район Западен Съсекс учителка бе осъдена на 5 години и 4 месеца затвор заради секс с 14-годишен ученик, съобщи The Sun.

25-годишната Фатина Хосейн винаги е мечтала да работи с деца. Тя смята, че всички психологически проблеми на възрастните са свързани с детството, така че тяхната превенция трябва да започне в училище. В свободното си време учителката работила и на непълно работно време в пекарна в местен супермаркет.

По време на една от смените в пекарната, през юни 2020 г., полицията я арестува по подозрение, че е правила секс с подрастващ. По време на разследването се оказа, че Хосейн се срещала с тийнейджъра няколко месеца. Учителката не се призна за виновна: тя нарече учениците сексуално разтревожени и разказа как флиртуват с нея.

След ареста си Хосейн използвала фалшиви акаунти в социалните мрежи, за да заплаши момчето и други деца. В един от акаунтите тя се преструвала на 14-годишна и си кореспондирала с член на семейството на жертвата, опитвайки се да го компрометира, за да бъде уволнен от работата си.

В средата на октомври британката бе осъдена на затвор. След освобождаването тя ще бъде вписана в регистъра за сексуални престъпници за неопределено време. Хосейн вече няма да може да се приближава и да контактува с жертвата, както и да се появява на определени места./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 2 години

нали и учителка и е длъжна да го образова накрая всички са доволни няма справедливост.

39

Анонимен

преди 2 години

"Мохамед е най-разпространеното английско име през 21 век, но се срещат и Хосейн, Мустафа и т.н." - Ми то е шот онея имат 3-4 имена, общо взето. Вски втори е Мохамед, всеки трети е Хюсеин.

38

Анонимен

преди 2 години

как само аз не съм попадал на такива даскалки бре, еееееееее

fallback