Снимка: БГНЕС
fallback

Григор Димитров отстъпи на Камерън Нори с 2:6, 4:6 в полуфиналите на силния тенис турнир от сериите Мастърс 1000 в Индиан Уелс.

Мачът започна негативно за Григор, който на бърза ръка изостана от съперника с 0:4  и в крайна сметка отстъпи с 2:6.

Втората част стартира с дълъг гейм и нов пробив на сметката на британския играч. Той бе затвърден, въпреки че бившият номер 3 в света успя да изравни резултата от 40-0 в полза на Нори. Първата ни ракета имаше точка за пробив при 1-2, но не успя да я оползотвори.

Нататък двамата продължиха да си печелят геймовете до края и така британецът запази преднината си, а с това и довърши нещата в своя полза в десетия гейм.

Така, Димитров не успя да стигне първи финал на турнир от ATP веригата от февруари 2018 година, когато отстъпи на Роджър Федерер в Ротердам.

Още за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 2 години

Джокович и Димитров 😂? Първият е най-големият тенисист за всички времена, догодина чупи рекорда за най-много титли от Големия шлем. И това е така, защото има воля за победа! Вторият е един лигльо, който спечели в Синсинати, защото най-силните ги нямаше. Пада редовно в 2-ри или 3-ти кръг и не може да се задържи дори в топ 20. Сервис, бекхенд, ретур - кръгла нула. Тактически неграмотен, психически лабилен. Това е Гришето.

31

Анонимен

преди 2 години

Мдаааа, много е трудно да се биеш сам, ама Гришо си го прави от раз. Тоя само гледаше как нашия се биеше сам.

30

Анонимен

преди 2 години

Някой от коментиращите да е играл тенис някога? Ако беше, щеше да знае, че: всеки мач е различен, всеки ден игра на тенис е различен, всяка минута от играта е различна, във всеки един удар трябва максимална концентрация, важно е дори как ще се събудиш и станеш сутринта...много специфичен спорт и най-важното, индивидуален и самотен често...вярно, на това ниво на което е Григор, трябва да е намерил начина за справяне с горните неща, но не винаги се получавa...да си спомним Джокера на US open...

fallback