32

Анонимен

преди 2 години

Джокович и Димитров 😂? Първият е най-големият тенисист за всички времена, догодина чупи рекорда за най-много титли от Големия шлем. И това е така, защото има воля за победа! Вторият е един лигльо, който спечели в Синсинати, защото най-силните ги нямаше. Пада редовно в 2-ри или 3-ти кръг и не може да се задържи дори в топ 20. Сервис, бекхенд, ретур - кръгла нула. Тактически неграмотен, психически лабилен. Това е Гришето.

31

Анонимен

преди 2 години

Мдаааа, много е трудно да се биеш сам, ама Гришо си го прави от раз. Тоя само гледаше как нашия се биеше сам.

30

Анонимен

преди 2 години

Някой от коментиращите да е играл тенис някога? Ако беше, щеше да знае, че: всеки мач е различен, всеки ден игра на тенис е различен, всяка минута от играта е различна, във всеки един удар трябва максимална концентрация, важно е дори как ще се събудиш и станеш сутринта...много специфичен спорт и най-важното, индивидуален и самотен често...вярно, на това ниво на което е Григор, трябва да е намерил начина за справяне с горните неща, но не винаги се получавa...да си спомним Джокера на US open...

29

Тошо

преди 2 години

А защо трябва да сме максималисти...., не е здравословно мисля!Дълго време беше извън активния спорт, така че е изненада че стигна до тук, браво момчето, борба трябва, не бърборене!Хубав ден на всички приятели на тениса !

28

Анонимен

преди 2 години

Жалко, но той едвам завърши предишния мач, личеше си накрая, че му е много трудно.. Трябва да иде на малко уроци при Джоко, да види как го прави сърбина..Но то си е и до желание за развитие и стремеж да побеждаваш.

27

Анонимен

преди 2 години

Докога ще възхвалявате този посредствен тенисист Григор Димитров? Той има дълбоки ментални проблеми и не може да изкара на ниво дори един турнир. Трябва му психолог! Как може да биеш Медведев и Хуркач, а да играеш толкова бездушно срещу Нори на полуфинал на Мастърс? Тотален срам. Сигурно пак го е болял крака, гърба, зъба и може би г*за. И моля ви се разкарайте онзи Тодор Попов. Влез, yes, само повтаряше мача на нашия срещу Медведев. А Нори му правеше точка след точка. Много дразнещ коментар!

26

анонимен

преди 2 години

След двата последни тежки мача в които Гришо се раздаде си личеше , че не е свеж ,че няма достатъчно сили , иначе Нори не е кой знае какъв играч.

25

Ивза

преди 2 години

Абе на крачка ,но ще си прибере парите.Сигурно ще са повече от заплатите за година на всички пишещи тук.Карай,не е луд който яде зелника.......

24

Карадагойвъ

преди 2 години

Не мозе да бъде!!! Дрииишо наше момче и то като мене още се колебае коя му е баш анаватаната.!.

23

Анонимен

преди 2 години

Уместното заглавие при този резултат е беше размазан по стандарите на вчера.бг.

22

Анонимен

преди 2 години

Е няма как всички да са контузени или не в слаба форма.Да събира цирка и обратно на село в Асково щото е дърт вече.

21

Анонимен

преди 2 години

Гледам хората чак изненадани ха-ха

20

Анонимен

преди 2 години

Глупаво момче е Гришата.За 12 г на корта не се научи от грешките си и си остана глупав човек.

19

Анонимен

преди 2 години

слаб и безидеен. никаква идея как да бие онзи връщач. никаква тактика. и цял мач едно и също до откат. талантлив но слаб играч.

18

Край

преди 2 години

Еех Гришо!?!

17

Джо

преди 2 години

Мухъл.

16

Анонимен

преди 2 години

И аз съм на крачка до милионер - липсват ми само 999 999 евро! Добър ден на всички!

15

Извод

преди 2 години

Жалко, Гришо явно не може без поредни двойни грешки в мач и този път му струваше скъпо. Наистина жалко :(

14

Анонимен

преди 2 години

Пак е добре за бат Гришо. И това е успех за него. Той избухва на един мач, е така от спортна злоба към някого, че трябва да го победи, и после не му дреме че може да пада от който и да е. Той е от този тип играчи.

13

Анонимен

преди 2 години

От утре Гришо ще е 21-ви в ранглистата. Сега е на 28-мо място. Добър турнир за Гришо.