Снимка: МВР
fallback

Преброител-менте измами възрастен мъж в Дупница.

Сигналът за случката е подаден от потърпевшия – 80-годишен жител на града. Пред органите на реда обяснил, че в дома му е дошъл мъж, който се представил за преброител и му поискал 75 лева.

Обещал, че след няколко дни общината ще му върне 140 лв.

Oще по темата
Криминалистите работят по случая. Образувано е досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 2 години

До Пияница Мистик А каква е файдата на държавата от теб, щом поркаш посред бял ден на пейката в парка? Пенсионерите са си заработили пенсиите. Да разбирам ли от изказването ти, че ти ще се откажеш от пенсия?

11

Анонимен

преди 2 години

Ей начи, нагли *****. Как пък някой не се излъга на мен да звънне и да ми поиска пари за преброяване... Ще му излезнат през ..да не казвам от къде. Ще избърша входа с него, после ще извикам полициия защото ще е паднал по стълбилбите няколко пъти съвсем сличайно.

10

пияница мистик

преди 2 години

И изобщо от старите хора файдата е кръгла нула за държавата. Повечето децата и внуците са ги изоставили и не им обръщат грам внимание и ги чакат само да умрат, за да им вземат апартамента. Слушах ги лятото по пейките в парка, докато си поркам какво говорят. Всеки ден си смятат колко пенсия ще вземат, че то не е едно - интеграции, вдовишки, 50лв борисовки, сега са 120 фигурантски, за гледач им дават по 920 лв, абе общо им се връзват към 1600лв на месец. И само за ядене мислят, ако не за пенсиите

fallback