12

Анонимен

преди 2 години

До Пияница Мистик А каква е файдата на държавата от теб, щом поркаш посред бял ден на пейката в парка? Пенсионерите са си заработили пенсиите. Да разбирам ли от изказването ти, че ти ще се откажеш от пенсия?

11

Анонимен

преди 2 години

Ей начи, нагли *****. Как пък някой не се излъга на мен да звънне и да ми поиска пари за преброяване... Ще му излезнат през ..да не казвам от къде. Ще избърша входа с него, после ще извикам полициия защото ще е паднал по стълбилбите няколко пъти съвсем сличайно.

10

пияница мистик

преди 2 години

И изобщо от старите хора файдата е кръгла нула за държавата. Повечето децата и внуците са ги изоставили и не им обръщат грам внимание и ги чакат само да умрат, за да им вземат апартамента. Слушах ги лятото по пейките в парка, докато си поркам какво говорят. Всеки ден си смятат колко пенсия ще вземат, че то не е едно - интеграции, вдовишки, 50лв борисовки, сега са 120 фигурантски, за гледач им дават по 920 лв, абе общо им се връзват към 1600лв на месец. И само за ядене мислят, ако не за пенсиите

9

пияница мистик

преди 2 години

Старите хора не стига че са пр0cти, ами са и алчни. Дай ми 75 лева, за да ти върне общината после 140 :))))))) Що за кокоши мозък трябва да имаш да се вържеш на такава щуротия.

8

Оферта си е

преди 2 години

Трябва да си л уд, че да откажеш такова предложение.

7

Анонимен

преди 2 години

Моята баба на 88 години живее сама в столичния квартал Младост 2. Дошъл е преброител в нейния блок, тя му отворила и той и поискал лична карта. Тя му затворила и ония си звънял, ама баба ми не му отворила повече. :)

6

Анонимен

преди 2 години

Възрастният човек е заложил на сигурно. Даваш 75, общината ти връща 140! Какво ли е работил на младини? Крупие?

5

анди

преди 2 години

Ей брате няма да свършат балъците. Обясняват им хората ама , кой ти слуша....

4

Асан

преди 2 години

Взел е 500 лв. пенцията а кръчмите локдаун не бачкат :)))

3

Анонимен

преди 2 години

Тия пенсионери от заежавани и гледане на телевизия съвсем се объркаха

2

Анонимен

преди 2 години

то преброяването е менте. като знаят кого да глобяват няма нужда да броят.

1

Анонимен

преди 2 години

точно за това е адски глупаво да пращат пребройтели по домовете. Първо няма да им отворят, после може да станат такива измами и трето аз вкъщи непознати не пускам, никога. А този трябва да го пребият с камъни че е откраднал на 80г човек 85лв.