Снимка: Lap.bg
fallback

Бронзовата медалистка от ансамбъла на България от олимпийските игри в Рио де Жанейро Любомира Казанова роди момиче. Щастливата новина бе съобщена във Facebook страницата на Българската федерация по художествена гимнастика.

"Малката София се роди в деня, в който мама през 2016 г. спечели бронзовия медал на олимпиадата в Рио! Честито на Бубето и на щастливия татко, на бабите и дядовците, да е жива, здрава и благословена малката принцеса София!", написаха от БФХГ.

Любомира Казанова бе част от ансамбъла, който се качи на почетната стълбичка на Игрите преди пет години. Веднага след триумфа тя смяташе да продължи да играе и в новия ансамбъл, но малко по-късно взе решение да се откаже от състезателна кариера.

Казанова се омъжи за родния гребец Александър Александров през септември 2018 година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

до8

преди 2 години

Изказ, речник, тъмно меден бакър, вероятно ку ха те не кия!

8

Асан

преди 2 години

9- От златен дъжд :)))

7

Анонимен

преди 2 години

Вижте златната Ренета какви огромни бозки е отляла. Надали е от ядене на шоколад! Иначе браво на Любомира - отиде на олимпиада, взе си медала момичето, ожени се и си има дете. Браво. На фона на нея 90% от гимнастичките ходят да си търсят спонсори и им пускат промоция за 1 нощ, да видим спонсора дила има качество!

fallback