Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Домашно куче е нахапало 11-годишно дете в село Спахиево, община Минерални бани, съобщиха от ОД на МВР Хасково.

Сигналът е бил подаден в полицията вчера на обяд.

Полицаите са установили, че момчето е преминавало покрай къщата на 35-годишен мъж, когато от двора на имота е изскочило кучето и е захапало детето по устните.

След преглед в хасковската болница детето е било транспортирано в пловдивска болница. Няма опасност за живота, уточниха от полицията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 2 години

ЗАКОНЪТ ОКО ЗА ОКО,ЗЪБ ЗА ЗЪБ,ЩОМ ДРУГИЯ НЕ СЕ ПРИЛАГА И СПАЗВА.Без тричене, направо приспиване.Злобни кучета,*** стопани.Куче гледаш ако искаш да те обичат,котка ако искаш да бъдеш обичан.По поведението на животното се разбира как преживява при стопанина си,дали е щастливо,възпитано ,ако трябва школовано.Породи отглеждани от комплексари,за да разкъсват плът,да се забранят,другите Само на повод.Преди 50г,се отстраняваха безапелационно.

17

Анонимен

преди 2 години

Редно е вече хората да започнат да хапят на ляво и на дясно.

16

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Захапването по устните е доказателство,че детето е търсило контакт с кучето. Кучетата хапят крайниците, а не практикуват дишане "уста в уста". Преди някакви престъпни араби да отровят боксерката ми,която бе пълна с любов и обич към децата, забелязвах на няколко пъти как реакциите й към араби бяха винаги резервирани и понякога придружени със защитна реакция- лаене. Кучетата усещат злото. Всички знаете,че боксерите са мили като деца и любими на децата. Уви,ромчетата и арабчетата са странни в очите

fallback