Снимка: Lap.bg
fallback

Най-добрата българската спринтьорка Ивет Лалова призна, че е твърде вероятно да сложи край на дългогодишната си кариера след Олимпийските игри в Токио.

Тази сутрин Ивет записа участие на рекордната за български лекоатлет пета Олимпиада, но не успя да преодолее сериите в бягането на 200 метра.

Oще по темата
"Развълнувах се и се разплаках от щастие. Вчера се смях на моята колежка Инна, че минаваше през всички емоции в едно интервю, а днес и аз се чувствам така. Може би е последното състезание, нищо не е обещано, нищо не е завинаги, ето едно доказателство, че човек трябва да се радва на всяко свое участие", сподели Ивет Лалова пред БНТ след състезанието.

"Една близка до мен жена, американка, която бори рака в момента, каза, че атлетите на тези Игри не са атлети, а суператлети. Пътят на всички атлети не беше лесен дотук, успях да направя този рекорд, който беше мъничка мотивация за мен през това време. Искам да благодаря на всички, получих страхотни съобщения, едно от най-милите съобщения гласеше: "Благодаря ти, че си там", каза още Ивет Лалова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Алтер

преди 2 години

Малко са истински добрите спринтьори. Повече от тях са от една друга раса. Тука виждаме нечовешки усилия в едно бягане, мъка.

23

Анонимен

преди 2 години

до 28 - "отпуснете повече пари за подготовка на младите, а не само на Ивет и "екипа й" " ___ Не забравяй - когато Ивет беше в най-добрата си форма, тренираше в България, с български треньор и с не голямо финансиране, а 2000-2005г базите бяха в пъти по-зле от сега. Спонсорите идват с успехите, а не обратното.

22

Анонимен

преди 2 години

Обичаме те, Ивет! Ти направи най-доброто предвид ситуацията. Бъди щастлива!

fallback