Снимка: Pixabay
fallback

Мъж прегази жена си в Долна Митрополия. Инцидентът е станал вчера около 18 часа.

Инцидентът е станал след битов скандал между двамата. Семейната драма се е разиграла на улица „Хаджи Димитър“. След това 41-годишният мъж се качил в колата си „Мерцедес“ и минал през крака на 31-годишната си съпруга.

Oще по темата
Пострадалата е откарана в Спешния център в Долна Митрополия, а после и в болницата в Плевен. След лекарски преглед тя е освободена за домашно лечение. Медиците са установили, че тя е с фрактура на лявото ходило.  

Мъжът е задържан за 24 часа. За случая е информирана и прокуратурата в Плевен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 2 години

Аве някой от коментиращте чете ли статията изобщо или гледа само сензационното кърваво заглавие? Все едно е 100% сигурно, че я е прегазил нарочно и даже я е гонил по улиците да я прегази!А в статията пише само, че и е минал през крака. Дали не е щото тя е стояла на врата да крещи и удря а човека се е опитал да тръгне за да не се разправя и тя в нервите си не се е дръпнала? Възможно ли е или е по-вероятно да е *** и да я гонил да я гази?

20

Анонимен

преди 2 години

Да ви имам заглавието.... "ПРЕГАЗИЛ" *** журналистиката некадърна... превърнали сте се в тикви всички...

19

жалко

преди 2 години

За човека. Змията го е побъркала с двуострия си език. Гаранция!Обаче не е лесно да намериш разбрана жена. Те се преструват много умело.

fallback