Снимка: БГНЕС
fallback

Измениха мярката на Миню Стайков от "домашен арест" в гаранция от 200 хил. лв.

Oще по темата

Апелативният специализиран наказателен съд, 3-ти въззивен състав отмени протоколно определение от 08.06.2021 г. на Специализиран наказателен съд по НОХД № 4015/2019 г., с което е оставено без уважение искането на подсъдимия Миню Стайков за изменение на изпълняваната спрямо него мярка за неотклонение от "домашен арест" в по-лека такава, като вместо това измени изпълняваната спрямо подсъдимия Стайков мярка за неотклонение от "домашен арест" в "парична гаранция" в размер на 200 000 лв.

Оределението е подписано с особено мнение от председателя на съдебния състав - съдия Галя Георгиева.

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване, предава БГНЕС.

В началото на септември 2018 г. Стайков беше задържан и привлечен към наказателна отговорност заедно със сина си Стайко за данъчни измами, пране на пари и производство на цигари без бандерол.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Див Петел

преди 2 години

Само аз ли забелязвам, че откакто кремълската кукла на конци взе властта, пуска тихичко един по един всички престъпници, срещу които се водеха големи дела. Очаквайте скоро Васил Божков тържествено да кацне на Терминал 2 и да бъде посрещнат с цветя и овации. Нека търкането на билетчета започне сега. Да ни е честита новата стара пасмина.

14

baiLando

преди 2 години

на тоя сина му още в една частна английска гимназия беше с SLR сега вече сигурно се телепортират.. "мутирте" си въртят парите ни и си плащат гаранциите с тях..

13

Кико

преди 2 години

БСП -Корни ,ще го направят Герой на Социалистическия Труд! Почакайте и ще видите!

fallback