15

Див Петел

преди 2 години

Само аз ли забелязвам, че откакто кремълската кукла на конци взе властта, пуска тихичко един по един всички престъпници, срещу които се водеха големи дела. Очаквайте скоро Васил Божков тържествено да кацне на Терминал 2 и да бъде посрещнат с цветя и овации. Нека търкането на билетчета започне сега. Да ни е честита новата стара пасмина.

14

baiLando

преди 2 години

на тоя сина му още в една частна английска гимназия беше с SLR сега вече сигурно се телепортират.. "мутирте" си въртят парите ни и си плащат гаранциите с тях..

13

Кико

преди 2 години

БСП -Корни ,ще го направят Герой на Социалистическия Труд! Почакайте и ще видите!

12

Анонимен

преди 2 години

БКП-то на БКП-то око не вади, спете още!:)))))))))))))))

11

Щерю

преди 2 години

- А, бе, всички сме равни пред Закона - особено тия с 200 бона гаранция...

10

Бау

преди 2 години

Откраднал милиони, гаранцията хиляди.

9

Анонимен

преди 2 години

с 200

8

Анонимен

преди 2 години

Всичките престъпници излизат 1 по един след като финансираха кампанията срещу герб

7

Анонимен

преди 2 години

Ми остават с парици колкото да живеят ,не само на него ,и хи освобождават ,и подаряват на хората на герба ,така е и по цялото Черноморие

6

Анонимен

преди 2 години

До АнонименОнзи чети малко повече какви комунисти те тресат. Миньо Стайков осъди държавата в европейския съд и там ли са комунисти затова нашия съд се съобразява с европейското законодателство.

5

Бай 100ян

преди 2 години

Ясно се вижда,че Гешев не работи в името на закона а в името на една партия и в частност в името на Тиквун.Атакува бизнеси които НЕ се отчитат на партията и се води по стария закон от преди 1989 г !

4

www

преди 2 години

Така е, трябват спонсори за купуване на гласове за столетницата, че падна до 3-та сила на последните избори. Скоро очаквайте да пуснат и незаконния му син, който уби Милен Цветков, а ... те него май вече го пуснаха!

3

Ангел

преди 2 години

Единственото му спечелено дело на Гешев до момента е това на първа инстанция 20г лишаване от свобода на Иванчева . Което впрочем на следваща инстанция съда я намали на 8 г а на трета инстанция може и да я отмени изцяло .Това е изключително слаб прокурор които не познава закона,не се води по него .Бърка търговското право с наказателното което е ясно очевидно, че от всички 5 акционера в Националната лотария ,той погна само единия който дори не е управител на дружеството а саво инвеститор

2

Анонимен

преди 2 години

Ало мисирката пак си се навела и ни дума, че е осъдил България в европейския съд за прекомерно задържане без влязла в сила присъда.

1

Анонимен

преди 2 години

На Гешев всичките му обвинения падат и после държавата е осъдена в Страсбург. Оставка !