Снимка: БГНЕС
fallback

Председателят на Българската федерация по ММА Станислав Недков-Стъки е извикан на разпит в полицията, съобщава NOVA.

Поводът е скандалът от миналия петък, когато Недков се появи пред Министерството на младежта и спорта със свои сподвижници и влезе в кабинета на министъра, за да поиска обяснение за изнесените данни в сряда от Андрей Кузманов и говорителя на Министерски съвет Антон Кутев, че Федерацията по ММА е взела над един милион лева от държавата като финансиране и по програми. Според самия Станислав Недков обаче става дума за 5 пъти по-малка сума.

Два дни по-рано Антон Кутев обяви, че чрез Министерството на спорта са раздадени непрозрачно около 5 млн. лв. Още същия ден бившият министър на младежта и спорта Красен Кралев от кабинета "Борисов 3" обясни, че програмата за превенция сред младежите съществува много отдавна, а по време на второто правителство на Бойко Борисов преминала от Министерството на финансите към Министерството на младежта и спорта. Той категорично отхвърли твърденията на служебния министър Кузманов и на говорителя на МС Антон Кутев за злоупотреби с програми за финансиране на ММС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

105

Стъки , Стъкии ,..

преди 2 години

,.. има изиаквания за да си кандидат за Президент , поне на височина да си 1.75 и нагоре , лилипутКите като тебе къде се бутат в ''А'' група , да не говорим и за образованието , което не се състои във физическо-мутренски изяви !

104

кофти

преди 2 години

Още един екземпляр , от ''шайката'' на ГЕРБ .И ''тоя'' ли е с вишУ , като бат Сали ?

103

Даа!

преди 2 години

И НА ТОЗИ АЙДУК МУ ПРЕСЪХНАХА ИЗВОРЧЕТАТА ОТ ДЪРЖАВАТА !

fallback