105

Стъки , Стъкии ,..

преди 2 години

,.. има изиаквания за да си кандидат за Президент , поне на височина да си 1.75 и нагоре , лилипутКите като тебе къде се бутат в ''А'' група , да не говорим и за образованието , което не се състои във физическо-мутренски изяви !

104

кофти

преди 2 години

Още един екземпляр , от ''шайката'' на ГЕРБ .И ''тоя'' ли е с вишУ , като бат Сали ?

103

Даа!

преди 2 години

И НА ТОЗИ АЙДУК МУ ПРЕСЪХНАХА ИЗВОРЧЕТАТА ОТ ДЪРЖАВАТА !

102

Анонимен

преди 2 години

На смръки бабата била ли е на разпита?

101

Ванга

преди 2 години

Служебното правителство също може да бъде привиквано след изборите...

100

Анонимен

преди 2 години

Долу мутрата Слави! Долу бандитското управляване на държавата!

99

Анонимен

преди 2 години

100 - ако за нахлуването трябва да се дава затвор, то трябва всички протестиращи срещу Борисов да са в затвора, барбар с Мая Манолова, Татар Христо и Славуца

98

IQ 2.28

преди 2 години

До 4epaновичока зимаска, като почнат активните борци да се ритат по кокалчетата за свежо крадените пари. тогава ше се види кои са по добронадеждните от тълпата добронадежни

97

IQ 2.28

преди 2 години

за стъки разпит, за минеков - министър на културата. шумкарска спатия.

96

4epa

преди 2 години

ПУТИНСКИ МЕТОДИ- СЕГА САМО ТРЯБВА НОВИ4ОК- КОМУНИСТИ !!!!!!!!!!!!!

95

Анонимен

преди 2 години

Вкарвайте мутрата в затвора, не се лигавете! За нахлуването на протестиращите в Капитолия на САЩ, всичките са задържани и имат обвинения от ФБР за вътрешен тероризъм, като ще излежават присъди от 15-20 години. Това, което тази мутра направи не е никакво хулиганство, а си е чист тероризъм. В затвора с присъди най-малко по 10 години за мутрите-терористи!

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Не знам как ти изглежда Стъки, но пред дрогирания Чалгар с патериците и татусите от ада, Стъки изглежда направо като професор...

93

Анонимен

преди 2 години

Защо тази мутра е само на разпит??? Има бърза процедура за престъпления, които са с безспорно доказателство, досега трябваше да започне излежаване присъда за хулиганство поне 3 години!

92

Гарантирано от бб

преди 2 години

Този екземпляр ако може да напише азбуката без грешка за една минута ще му се признае диплома от Сорбоната.

91

Анонимен

преди 2 години

Хулиган!

90

Анонимен

преди 2 години

До Ко? Не?А я си спомни Мая, "майчетата", медицинските сестри в Парламента. Тези само са влезли групово без да насилват никого, без да оказват съпротива, без да се барикадират и са си тръгнали доброволно. "Майчета"на метежа с бус закупен с ЕВРОПАРИ за деца в неравностойно положение!!!! Да не говорим какво правеха тези деца по нощите? Та като почнем с ревизиите, пликовете, списъците и т.н. да караме подред. Какво ще кажеш. А този дето скочи и потроши кола с деца вътре? Готин, прекрасен!

89

Тошо

преди 2 години

Ей какво нещо е нашенецът, значи някой да сгафи и всичките отгоре му, няма развитие , спящи човечета, ами човекът прави спорт, занимава се с нещо смислено, може да е взел нещо, но тава ще каже разследване, а не тоя или оня, чул не дочул и хоп, той е едикакъв си....А Ти с какво се занимаваш, и как си въриш работата, а ?

88

123456

преди 2 години

и турчин от Росенец (да, това си беше ПР акция организирана от самия Меди Доган). Същото се отнася за мутрата на дпс слафчо от учиндол, който не го е грижа за неграмотниците, които гласуват за него, същото се отнася за маяма и адвокатите на мутрите *** и дончева. Това не значи, че ще гласувам за Гроп, но жалкото е, че много райбери ще гласуват за приктритите комунисти и турци и държавата от трагична ще се превърне в обречена.

87

Избирател

преди 2 години

Не в Полицията,а му направете РЕВИЗИЯ на ММА Федерацията...и Веднага на съд-той и Кралев също.Усвоил е лично 1 200 000 лева! Всичко друго е предизборни приказки!

86

Анонимен

преди 2 години

видът му е като на затворник