Кадър: YouTube
fallback

Надлез рухна в мексиканската столица в момент, в който по него е преминавало метрото. Съобщава за 15 загинали и 70 ранени, предаде Ройтерс.

Инцидентът тази нощ е станал по линия 12 на участъка между станциите Оливос и Тесонко. Причините за трагедията засега са неизвестни. Към мястото се е отправила кметицата на Мексико Сити Клаудия Шейнбаум.

На мястото има много спасителни и пожарникарски екипи. Кадри в местни медии показват как единият вагон е рухнал от надлеза върху булеварда, намиращ се отдолу и всичко е в развалини, сякаш е имало земетресение.

5,5 милиона души използват всеки ден метрото на Мексико Сити. То има 12 линии и 195 станции, допълва испанското издание, цитирано от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Евала

преди 3 години

В страните от Третия свят си е така , все нещо пада, потъва или се блъска.

11

Гербер

преди 3 години

Борисов е виновен

10

Анонимен

преди 3 години

"Дори след 100 години става като аквариум" Wtf, к'ви ги бръщолевиш? Съвсем нормално метро, което е строено преди повече от 100 години да дава дефекти. Не е нормално метро на строено през 2020 година да се счупи само след 6 месеца.Ама до толкова ти стига акъла, че измуквайки си всякакви оправдания от пръстите, ти правиш компромис със собственото си качество на живот за сметка на птълните джобове на някои. Тоест взимат от твоя, за да пълнят техния. Щом си ок с това, аз не мога да те съдя.

fallback