Снимка: Lap.bg

Общ преглед

Най-добрият и успешен футболист в България през XXI век Димитър Бербатов се кандидатира за президент на БФС, обяви самият той на специална пресконференция в БТА.

В екипа му влизат неговите бивши съотборници в националния отбор Стилиян Петров и Мартин Петров, както и Петър Величков и Борис Станков.

"Откривам моята кампания за президент на БФС. Мисля, че моментът е дошъл и започваме от днес, а ние сме почнали от доста преди това да работим активно”, заяви Бербо.

"Настъпвам в нова глава от своето професионално развитие. Решили сме да има симбиоза между футболни хора и хора, които са били дълго в бизнес управлението и знаят чисто административно как се случват нещата. Държа връзка със Стилиян Петров. Той ще бъде част от бъдещия Изпълком. Другият човек е Мартин Петров – радостен съм, че тези хора са в моя живот и продължаваме да поддържаме отношения и идеологията ни е сходна. Трябва да поемем отговорност за бъдещето на нашия футбол. От другата страна е Петър Величков, вече говорихте с него, с него намерихме общ език, в който си мисля, че е за доброто на българския футбол", заяви Димитър Бербатов.

"Имах привилегията да работя с най-добрия треньор - Сър Алекс. Той казваше, че подборът на екипа е най-важен по пътя към успеха. Знаете кой съм и какво съм направил. Вече настъпвам в нова глава от моето кариерно развитие. Решихме да има симбиоза между футболни хора и хора, които са били дълго време в бизнеса".

Какво още каза Димитър Бербатов за своята кандидатура четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар