Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Руският черноморски флот започна учения в Черно море с използването на оръжие, предаде ТАСС.

Oще по темата
В маневрите участват фрегата "Адмирал Макаров", ракетните кораби "Грайворон", "Вишни Волочок" и миночистачът "Иван Голубец".

По план корабите трябва да преодолеят заложените от възможен противник мини, след което да открият артилерийски огън по него, предаде БНР.

Днес и утре се очаква в акваторията на Черно море да навлязат и американските разрушители "Доналд Кук" и "Рузвелт".

Вчера руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков предупреди Съединените щати да стоят по-далеч от полуостров Крим и руското черноморско крайбрежие, като подчерта, че това е за тяхно добро.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

76

Анонимен

преди 3 години

Браво на Русия.Военноморски учения.Дано само не ги срещне някой овцевоз, че ще ги издави.

75

до 85

преди 3 години

Според норвежците, руснаците са влезли първи в подводницата. Едва ли са влезли когато е имало живи.Помня как тогава един мой познат си кореспондираше в интернет след като откриха подводницата и тогава един руски адмирал коментираше, че щом подводницата се движи около оста си, тя е много разрушена и не е възможно да има живи хора.

74

17305

преди 3 години

Учения, пътешествия пез 9 морета в десето - всико това да приключи на 1 юни. Искам си морската ваканция, иска си изгреви без силути на военни кораби, искам си мира и спокоствието. Ще си ги мерите по друг начин - няма да ми мътите водата в Черно море. Аре!

fallback