Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Седемкратният световен шампион във Формула 1 – Михаел Шумахер, който претърпя изключително тежък инцидент през 2013 г. във френските Алпи, направи голяма стъпка към възстановяването си, пишат световните медии.

Германецът получи трайни последици за мозъка и претърпя няколко операции. Той се възстановява в дома си в Женева и досега се смяташе, че легендата може да комуникира с близките и лекарите си само със зрителен контакт и движение на главата, но според британското издание „Мирър“ той вече може да говори, пише Gol.bg.

Причина за това е биографичният му филм, които вече е бил изгледан от Шумахер и близките му, а той самият е имал няколко забележки, които е предал на авторите с помощта на съпругата си Корина.

Новината беше приета с ентусиазъм от феновете на легендата, макар да няма официално потвърждение за подобрението в състоянието му.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 3 години

след като разбра, че няма да има повече помощ то той хакинен се отказа и се пенсионира. Но въпреки това р.д. все още го хвали. 1-та победа на хакинен беше чак 1997 г. 4 г. от напускането на Сена он макларън. Победа подарена от р.д. чрез Култард. Една от скорошните излагации на хакинен как Сена бил го притиснал към стената... След това се чудаше как да се обяснава, че не било така, но той бил говорил в преносен смисъл.

27

Анонимен

преди 3 години

Но през последните години хакинен се подиграва и се смее на Сена. Как той бил нагъл, как той бил груб с него. Същевременно той забрави как двамата р.д. се държаха с Култард като човек 3-то качество. Култард колко много победи подари на съотборника си някой броил ли ги е?И след като са ти подарили победите следователно и титлите то какъв шампион си? Задкулисен шампион изкуствено направен такъв. след като разбра, че няма да има повече помощ то той хакинен се отказа и се пенсионира.

26

Semper Idem

преди 3 години

пилето иска да "изкара некой лев" от филма, ...начи наистина се е подобрил!

fallback