Снимка: МВР Варна
fallback

21-годишен варненец е задържан за печатане на фалшиви банкноти от 50 лв.

Полицаите го разкрили, след като на 15 март, само в рамките на 3 часа, получили сигнали за плащане с фалшиви пари от денонощен магазин, от таксиметрова фирма и от пицария.

При разследването е установено, че мъжът с фалшивите петдесетолевки е регистриран в полицията за грабежи.

В нает от него апартамент е открита действаща печатница за фалшиви пари. Там били намерени над 80 готови неистински банкноти от 50 лева и над 500 неизрязани банкноти на същата стойност.

Иззети са устройство за печат, хартия и много холограмни стикери.

Мъжът е с постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".

Разследването продължава. Установяват се и други лица, свързани с престъпната дейност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Бойха Хрес Спасител

преди 3 години

Момчето е младо и не знае, как се става такъв като Мен! Тъй са става, ама първом требе да се отдаде дължимото в истински пари в шкафчетата на Началника ! Когато там, дадеш, аз Го погалвам по главата и казвам: - Браво, мойто момче, само така: Работа, работа, работа! Добрата работа, която носи пари, Аз не разтурям, но да ме лъжат и клатат, тва най го мразим, затва,с ега ще му дам бащински урок, защото аз, освен Цар и Бох съм и Бащицата на Нацията!

37

Анонимен

преди 3 години

Пенчо Славейков няма да е доволен ,че образа му е жертва на фалшификат!Един честен поет е за честно спечелени пари.А,бе какво става,някои съвсем пощуряха,тук печатница,там печатница, гледат да минат лесно и да са милионери с фалшивки.Лошо ги научи другаря Божков,тук талонче,там милионче,за пенсиите екскурзиики в Дубай,уж де,а бе леснинка,а то за нов самолет, нова примадона,пачки и т.н.

36

ял е банкнотите

преди 3 години

Банкнотите ли ги е ял - като сладолед в колата ?!Поредната уникална статия с уникум заглавие типични за това нещо наречено новинарски сайт !

fallback