fallback

Съдът отстрани индиеца Сид Сингх от Съдебната зала. Причината - мъжът прояви словесна агресия и отказа да запази мълчание, за да се гледа делото.

Така в негово отсъствие Софийският градски съд ще гледа искането на прокуратурата за постоянен арест на Сид Сингх.

Той е обвиняем за това, че 6 март по време на полет от Париж към Делхи е проявил агресия към екипажа и пътниците в самолета на "Еър Франс" и опитал да нахлуе в пилотската кабина.

През юни 2019 г. Сингх е бил на психиатрично лечение в Индия. Това се казва в мейл, изпратен от Психиатричен център в Индия до посолството на азиатската държава в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

!!! ©®™ !!!

преди 3 години

Митко, Миткооо , МиткоТъ си беше и тъ си остана.След като е лекуван, преди им казвахме лудница и луди сега заведение за хора със специални потребности , защо изобщо е качен на самолет? Какво ми разсъждаваш , че имал нужда от... Еми има не му е за първи път. Значи няма място в металната птица, която лети висоооко в небето.Айде със здраве

21

Рикиджия Северозапад

преди 3 години

Сигурно е от електората на тиквата

20

Митко Павлов

преди 3 години

..и именно такъв е и този човек... Има нужда от Помощ, Медицинска..., Специализирана такава .., а не съд от драскачи и чешачи на кръгли заоблени форми между краката :-))))Другият вариант е обвинение по закон за Тероризма или заплашване на здравето на повече от едно лица..., Това ли искате???А всички, които го оприличават на "индиец със сини венци", като нашите съграждани .. нека ги Събличат и Тормозят на Всяко едно летище, защото имат БГ паспорт !!!????

fallback