22

!!! ©®™ !!!

преди 3 години

Митко, Миткооо , МиткоТъ си беше и тъ си остана.След като е лекуван, преди им казвахме лудница и луди сега заведение за хора със специални потребности , защо изобщо е качен на самолет? Какво ми разсъждаваш , че имал нужда от... Еми има не му е за първи път. Значи няма място в металната птица, която лети висоооко в небето.Айде със здраве

21

Рикиджия Северозапад

преди 3 години

Сигурно е от електората на тиквата

20

Митко Павлов

преди 3 години

..и именно такъв е и този човек... Има нужда от Помощ, Медицинска..., Специализирана такава .., а не съд от драскачи и чешачи на кръгли заоблени форми между краката :-))))Другият вариант е обвинение по закон за Тероризма или заплашване на здравето на повече от едно лица..., Това ли искате???А всички, които го оприличават на "индиец със сини венци", като нашите съграждани .. нека ги Събличат и Тормозят на Всяко едно летище, защото имат БГ паспорт !!!????

19

Митко Павлов

преди 3 години

Съжалявам искрено, но не мога да се сдържа и да не напиша кратък коментар...Та Цяла България с всички, които напуснаха държавата през последните двайсетина години е приблизително максимум 8 000 000, което би означавало около 350-400 000 фамилии и при положение, че всички се познаваме и сме "братчеди".. та Питането е в колко от тези фамилии има поне един луд или такъв роднина дето не "го слуша главата"?!??? Аз не се сещам... Живея в София, тук сме родени и въпреки това .. много хора познавам и .

18

до 20

преди 3 години

"И не ми е ясно какво точно е правил, та е принудил кацане на самолета в България." Опит за нахлуване в пилотската кабина се води тероризъм. Такъв е протоколът. Заключва се кабината и на най-близкото летище кацаш. Ако ще и да е нива с царевица.

17

факт

преди 3 години

Ясно, психични проблеми. Добре, че не отвлече самолета. Полекувайте го малко време, няма смисъл да го съдите, защото не е мълчал в съда. Аз също съм много притеснен и в психическо напрежение. Чувствам се изтощен физически и психически.

16

Анонимен

преди 3 години

Какво сте скочили срещу човека? Ако е психично болен да го пускат.И не ми е ясно какво точно е правил, та е принудил кацане на самолета в България. Преди 1 месец приземиха самолет затова, че стюардесата чула пътниците да коментират, че симпатизират на Тръмп.Еър Франс са такива лигльовци, че напълно го разбирам. Когато ходя в САЩ ползвам Луфтханза макар да ми излиза по-скъпо от франсетата.

15

Анонимен

преди 3 години

Ромски индиец...нямали кой да го управи физиономията )10 г затвор за тоя

14

Анонимен

преди 3 години

И защо да запазва мълчание, а не му се дава възможност да обясни. Как до сега не се разбра причината? При толкова свидетели в самолета? Пълно затъмнение.Причината е, че е отказал да носи намордник. Ноооо сега луд, утре ще го изкарат, че е бил към Тамилските тигри.А човекът е отказал да бъде послушна овца, за разлика от повечето коментатори тук.

13

Абе

преди 3 години

Само не разбрах ако го осъдят защо трябва да лежи в български затвор, че да го храним и да го пазим и него, все едно са ни малко нашите мангycти :(Поне тая маймyна не можем ли да я изпратим в Индия или поне във Франция, откъдето е тръгнал самолетът.

12

да бе

преди 3 години

И вас да ви оставят без дрога и вие ще превъртите!

11

жожо

преди 3 години

Тоя трябва да поиска политическо убежище, щото са го репресирали в самолета.Така ще има повече права и ще видите вии тогиз

10

Свещен Гущер

преди 3 години

Явно тия летищтната администрация е от много пр0ссти хора съставена щом не могат да видят че не е добре психически па и конференции правят за някъв луд. Те по селата лудите се колят и бият с ножове обаче това не е новина и медиите се правят на приятно разсеяни

9

Е?

преди 3 години

Що не го върнат на Франция, ами се белосват с него? Какви са тези закони глупави?

8

Анонимен

преди 3 години

А споко,ще му бият една инжекция и ще погледне в една точка завинаги!Такива не оцеляват дълго у нас.Не случайно тук са кацнали да го свалят.А има нужда и от донор за органи...

7

Анонимен

преди 3 години

Абе ние си имаме 1 000 000 индийци,тоя да си ходи в ИНдия да си го съдят там квото искат

6

Анонимен

преди 3 години

Не "приземил аварийно самолет в София", а "приземил ПРИНУДИТЕЛНО самолет в София".Не е имало авария, Нело, а принуда заради буйстващ пътник. Нело, защо всичката ти е такава?

5

Анонимен

преди 3 години

Журналисти, моля вижте дефиницията на авария в бг речник.

4

Анонимен

преди 3 години

А как ще се завърне в Индия? По вода или упоен?

3

Анонимен

преди 3 години

Щом е освидетелстван от психиатри никой съд не може да го осъди. Пускайте го да си ходи н Индия и да му се забрани да се качва на самолет до края на живота му.