Снимка: БГНЕС
fallback
Пандемията ще приключи пред 2022 година, заяви регионалният директор на Световната здравна организация за Европа.
 
Според Ханс Клуге коронавирусът ще остане на дневен ред за обществото и през тази година, но вече ще бъде по-управляем. Клуге смята, че най-лошото вече е отминало, защото лекари и учени вече разполагат с информация относно вируса. 
 
Регионалният директор на СЗО за ЕВропа обаче предупреди, че не могат да се дадат гаранции за това как ще се развие пандемията. "Един от основните фактори за справянето с нея, е ваксинирането", заяви Клуге. 
 
Във Великобритания започва поетамното разхлабване на мерките, а учениците в Германия се връщат в клас. Испания също предприема масово тестване на учители. 
 
В Гърция вече се подготвят за летния туристически сезон - в страната ще се влиза с ваксинационен паспорт или отрицателен PCR тест.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

63

Covid19

преди 3 години

от създателите на 11 септември, Арабската пролет, Ислямска държава следващата Голяма рецесия ...

62

Случаен минувач

преди 3 години

Циркът ще продължава до установяване на нов световен ред.Това е по волята на тези, които имат претенции да управляват целия свят - Рокфелер, Ротшилд, Морган и др. Те, юдео масоните, талмудистите, искат да предизвикат страшна световна икономическа криза, и най-богатите държави да обеднеят, тогава те ще управляват целия свят без проблеми! Тя, кризата започна - дори в Германия вече говорят, че ще има инфлация!

61

Анонимен

преди 3 години

Както върви, СЗО ще бъдат приключени по-рано! Искрено им го пожелавам!

fallback