Снимка: БГНЕС
fallback

Трима са били задържани заради нанесен побой над мъж в Панагюрище. По неофициална информация е бил пребит панагюрецът М. Юруков. Побоят е станал пред очите на 10-годишното му дете.

Иинцидентът е станал вчера, към 14,00 часа пред училище в Панагюрище, пише в. Монитор. Пред училището "Ролс ройс" със софийска регистрация е спрял, от него са излезли мъже и се нахвърлили върху Юруков. 
 
От МБАЛ-Пазарджик е бил подаден сигнал до полицията около 17 часа.
 
Лекарите съобщили, че в спешното отделение е приет 46-годишен жител на Панагюрище. Той бил с повърхностни наранявания и с комоцио. По първоначални данни нараняванията му са получени в резултат на побой.
 
Служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик, както и криминалисти от полицейските управления в Панагюрище и Пазарджик, са се заели с изясняването на случая.
 
За инцидента е била уведомена и Районната прокуратура в Пазарджик. По време на разследването било установено, че на улица в средногорския град пострадалият бил нападнат от няколко мъже. При проведените оперативно-издирвателни действия от екипи на полицейско управление в Панагюрище са засечени 35-годишен жител на село Оборище и двама столичани на 39 и 52 години.
 
По време на задържането у 35-годишния е открит и незаконно притежаван 9-милиметров боен пистолет „Браунинг“ с боеприпаси в него. Тримата са отведени в ареста на РУ-Панагюрище и задържани за срок от 24 часа. 
 
Разследването продължава под наблюдението на прокуратурата в Пазарджик, водят се две досъдебни производства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Бачо Киро

преди 3 години

Да дойдат мен да набият, на село у планината, да пусна бика да ги уоди наред.

38

stiling

преди 3 години

Само си представи колко проста мутра трябва да си да отидеш да биеш някой в Панагюрище с РОЛС-РОЙС. Отиваш да вършиш престъпление, обаче с РОЛС-РОЙС та всички да те забележат и после милиционерите да им е трудно да те хванат понеже в Панагюрище най-разпространената кола е РОЛС-РОЙС. Супер камуфлаж, супер незабележимост. БЪЛГАРСКИ МУТРИ! УМНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!

37

Анонимен

преди 3 години

Работа, работа, работа!

fallback