Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Полицията задържа жена на 57 г. от Стамболийски, която откраднала хиляда лева. Парите са собственост на пациент в пловдивска болница.

Малко преди Коледа 84-годишният мъж постъпил на лечение в отделение за съдова операция, носил със себе си и необходимата за лечението сума.

Парите и личните му вещи били описани в протокол. След операцията състоянието на пациента рязко се влошило и се наложила втора интервенция, по време на която били откраднати парите.

Сигналът за кражбата е подаден от лекар в отделението, пише „24 часа“. В хода на работа е бил разпитан целият дежурен екип, иззети са и записи от видеокамери, които са документирали действия на жената.

След задържането и тя е направила самопризнания за механизма, по който е извършила деянието, а парите са възстановени.

Справка в масивите на МВР сочи, че задържаната е криминално проявена по линия кражби, а деянията са извършени през 2004 и 2013 г. И по двата случая са работили служители на ОД на МВР Пловдив.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 3 години

За някои неща цяр няма.

26

Анонимен

преди 3 години

Аааа, това нищо не е - да те оберат по време на операция!Много по лошо е ако те натаковат по време на операция, когато си в безсъзнание, под обща анестезия!!!

25

все тая!

преди 3 години

До в грешка сине било тиква а картуна!

fallback