Снимка: БГНЕС
fallback

Напрежение се заформи на протеста против действията на властта в борбата с коронавируса пред здравното министерство.

Антипротестиращи се опитаха да прекъснат събитието на АБВ, което събра около 50-тина човека. Малко след началото му се появиха неколцина контрапротестиращи с плакати с надписи "Мангър, добре ли спиш?", както и "Мангъров - убиец!!!". Те бяха изтласкани от полицията, напрежението беше овладяно и не се стигна до арести.

От АБВ поискаха оставката на правителството заради хаоса с мерките срещу коронавируса. От партията са на мнение, че мерките на кабинета са неадекватни и хаотични.

Тази вечер обаче доц. Мангъров не дойде на протестното събитие, което АБВ бе анонсирало, че ще е с негово участие. Вместо това Румен Петков изчете кратко обръщение от доктора. В него Атанас Мангъров обяснява, че днес е поел ковидотделението в болницата, в която работи. Това обаче не променяло отношението му към мерките.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

74

Az

преди 3 години

Румен Петков не е пикал скоро във фонтаните и е нервен!Рейтинга му е 0,5%!Трябва да бъде съден, заради такива като него измряха маса хора с тия протести против ковида!

73

ненормална работа

преди 3 години

Преглед от баба личен лекар по телефона с претенции, че си е свършила работата и трябва да получи 1000 лв за това ,че е на първа линия ? То като нямаше лични лекари ,а всеки се преглеждаше в поликлиники беше сто пъти по-добре .Като не е добра тази система да се премахне !

72

Т.Шак

преди 3 години

И докато личният ви лекар спазва всички препръки на здравните власти, и говори политкоректно, докато ви "преглежда" по телефона, Мангъра прави домашни посещения по домовете на болните от ковид.А дебилната маса оплюва този достоен човек.По делата им ще ги познаетеНикъде в Хипократовата клетва не пише, че лекарят е длъжен да ви лекува безплатно. Вашият личен лекар обаче вече ще получава 1000 лв месечно за да не ви преглежда лично и по 10 лв на пациент, който е "прегледал" дистанционно.

fallback