Снимка: БГНЕС
fallback

 Пред баба си и дядо си е било сгазено ромчето на 2 г. и 8 месеца, което загина при катастрофа в столичния кв. "Надежда" днес. Инцидентът е станал, докато водач е карал на задна скорост, съобщават от "24 часа".

Мъжът е опитвал да излезе от паркинга с буса си. Детето тичало и попаднало под гумите му. Шофьорът на буса е опитен водач, мъж над 50 г. На място бързо пристигнала линейка. Тя обаче само констатирала смъртта на детето.

Oще по темата

Шофьорът не е избягал. Той е тестван за алкохол и дрога, пробите са отрицателни. В дългия си шофьорски стаж той е имал няколко провинения, но вече е бил заплатил глобите си.

Разследването по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 3 години

детето ми беше с баба си и дядо си..господина е карал напред и говореше потела си и с учасника си е избягал преди това е бил с детето ми оттам купуваме електронна кола и слет това да я натоварваме човека е вкарал стока детето е бил в парка с родителите ми но господина е карал с висока скорост над 45км/че дори не е чувал виковете набащами това. не нормално в случай че в паркинг се кара 10км/ч не повисока чакам разследванята от видията и ще бъдат разпространени дано се случи ..това чакам 😢😢😢�

27

Анонимен

преди 3 години

аз съм майката...валя крумова....какви са тези коментари бе хора дали за парите сме или за живота му ..вйе с акъла ли сте бе ненормални хлапета вие сте ..че като вас неможете да карате и все имате опредваня че нямало видимост или пък детето било изкочило( алоооо.внимавайте с думите кой нормален ще посяга на детето си или внука си ...или за пари добре прочетох вашите пусти коперсарии нито не сте познати с нещата нито и по такъв начин вие мислите ли изобщо)!убитое пред шофиора напред е карал

26

Анонимна

преди 3 години

До Един от СеверозападаАз също съм на същото мнение- жалко за детето, но във България винаги е виновен другия, а не родителя/баба дядо и който и да е друг, затова че са пуснали детето без надзор на паркинг. Нормално е ако е бус, натоварен до горе/все пак хората там пазаруват на едро/ да не види едно дребно телце зад буса, трябва да се носи отговорност и от родителите. Все пак да не се случва на никой родител и на никой шофьор подобна ситуация.

fallback