Снимка: БГНЕС
fallback

Руският опозиционен лидер Алексей Навални продължава да е в изкуствена в кома, но състоянието му е стабилно и симптомите му отслабват, съобщиха германските медици, които го лекуват след предполагаемо отравяне, предаде Асошиейтед прес.

Oще по темата
Въпреки че състоянието му остава сериозно, няма непосредствена опасност за живота му, казаха лекарите от германската болница "Шарите".

При все това, поради тежката степен на отравяне на пациента, е твърде рано да се прогнозират потенциалните дългосрочни последици, допълниха те. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 3 години

Отравленъй НавальниОтвратительнъй Отровлении НавалноваОтвратителен Навалнй Отровльон

15

Анонимен

преди 3 години

Дедо ти Фройдулча, ба, и он мое да е ракоман и арихуан ама колкото и да са му кьорави зеркелите, се ша мои у тевното да различи леворъкия от десно ръкия а да не говорим вдуръкия охнанист защото в последните севън секондс тия и тримата рита с противния крак на охнаниращатата ръка и ако рита с двата крака за да размаше майонезата по пода- тогава геле нема двурък охнанист е Наивавилаални шо исе виде къ се мета да рита на мушамето оти са га извадили от ВеЦето преди да е метнал семките .

14

Анонимен

преди 3 години

Стана известно, че летището в Омск е получило 2 сигнала за бомба преди самолета с Навални да кацне там. Въпреки сигналите пилотите са взели решение да кацнат заради критичното състояние на Навални. Въпреки това официалните руски власти имат наглостта да твърдят че срещу Навални не е извършен терористичен акт отравяне.

fallback