16

Анонимен

преди 3 години

Отравленъй НавальниОтвратительнъй Отровлении НавалноваОтвратителен Навалнй Отровльон

15

Анонимен

преди 3 години

Дедо ти Фройдулча, ба, и он мое да е ракоман и арихуан ама колкото и да са му кьорави зеркелите, се ша мои у тевното да различи леворъкия от десно ръкия а да не говорим вдуръкия охнанист защото в последните севън секондс тия и тримата рита с противния крак на охнаниращатата ръка и ако рита с двата крака за да размаше майонезата по пода- тогава геле нема двурък охнанист е Наивавилаални шо исе виде къ се мета да рита на мушамето оти са га извадили от ВеЦето преди да е метнал семките .

14

Анонимен

преди 3 години

Стана известно, че летището в Омск е получило 2 сигнала за бомба преди самолета с Навални да кацне там. Въпреки сигналите пилотите са взели решение да кацнат заради критичното състояние на Навални. Въпреки това официалните руски власти имат наглостта да твърдят че срещу Навални не е извършен терористичен акт отравяне.

13

Анонимен

преди 3 години

самият Навални е отрова, която винаги може да се диагностицира без разлика какво е ял, пил или ***, пипаки се по. . . .Така че и германише дохторанише доказаха че отровата Навални е пил чай на летището след като е ял, пил и *** каквото неговата секретарка му е натъкмила.а защо не я уличина че след двете нужди не си мие стерео изходите, майна?

12

Анонимен

преди 3 години

До Deutschland 10Ами че те руснаците ТОВА И МЕЧТАЯТ..............ДА ГИ ОСТАВИТЕ НА МИРА!!!!!! Да ги забравите и няма-няма през 100 години да се събирате и да ги нападате!!! Обаче даже боят, който ви дръпва руския войник не ви спира и пак настъпвате на една и съща мотика! Един път руския цар марширува в Париж, друг почти-цар - в Берлин, надявам се този сегашния цар да марширува в Лондон!!! А вашинктон сам ще си се гътне, там такава война сами си устройват, че нямат нужда от външно вмешателство!

11

Анонимен

преди 3 години

Да избяга от Русия и да гладува на Запад, или да печели пари от Запад и да живее в Русия?

10

Анонимен

преди 3 години

Дядо Фройд е бил кокаинов наркоман и лудд. Шарлатанин.

9

Deutschland

преди 3 години

Жалко. След като го извадят от изкуствената кома не се знае дали въобше ще бъде отново той. Успех на немските лекари. Като имаш деца и жена къде си тръгнал да водиш война с тези психопати кремълски? Нима не знае какво се случи с всички останали, които надигнаха глава срещу режима? Това са безчувствени хора без души. Още преди години трябваше да избяга от Русия. Това е неспасяема държава. Заградете ги да не се месят във вътрешните работи на други нации и да забравим за тях.

8

Анонимен

преди 3 години

Така както нищо не му били направили не се оправя човекът.Светът пропищя от Русия. Сега и Норвегия изгони руски шпионин.Как не им омръзна на тия руснаци да се смразяват с целия свят не знам.

7

Анонимен

преди 3 години

Огърбена дъга, окорени в страни очи изказващи болка и извинителност, изпито лице....това дядъ Фройд посочва в профила на късофелациотивните онанистиДис ис Неивални.Търси Льоха кой ти пуща кърлежи в срамните келоти.Най добрите кърлежи са от Кържели. Ако невярваш попитай чьорнаяТанковая ***

6

Активист на БСП

преди 3 години

Тоя е симулант,бе !!! За кой път се прави на умряла лисица!!!

5

Христо Христов

преди 3 години

Повтарят чутото от омските провинциални лекари. Толкоз то от немските "специалисти".

4

Обективно

преди 3 години

Не е открито никакво отровно вещество, за да се говори за отравяне.Така нареченото "отравяне" на Нахални е като биологичното и химическо оръжие на Саддам и Кадафи, дето никога не ги намериха

3

Анонимен

преди 3 години

Ако се събуди зеленчук и без мозък ще бъде много интересно.

2

Анонимен

преди 3 години

И като се събуди какво?Ще каже кой го отрови?

1

rotos

преди 3 години

Те в гробищата всички са в "стабилно състояние"...