Снимка: БГНЕС
fallback

Окръжният съд в Монтана осъди на една година затвор ефективно мъж от Лом, който нападнал възрастен дядо от крайдунавския град и му отнел хранителни продукти и мобилен телефон на обща стойност 60 лева, съобщиха от Съдебната палата в Монтана.

Престъплението било извършено на 15 февруари 2020 година пред супермаркет в Лом.

С.А., който има множество присъди за различни престъпления и е лежал няколко пъти в затвора, хванал за гърлото възрастния човек, нанесел му удари с юмрук и го принудил да му даде торбичка с покупките си от магазина и мобилния се телефон, който бил стар модел.

Пред съда подсъдимият се признал за виновен и сключил споразумение с прокуратурата да получи присъда под минималната за грабеж. Присъдата е окончателна и не подлежи на обжалване, уточниха от Съдебната палата в Монтана..

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Дедо Петко

преди 3 години

добре че е каскетЪ, иначе и тоя щеше да се изплъзне незабелязано..

17

Койчо

преди 3 години

Ана крадците от парламента колко ще получат

16

Анонимен

преди 3 години

Хората протестират,защото паритеотиват за бедни и безработни.Отделно се дондуркат наши "инженери".И защо година затвор??? Независимодали е ром или българин.А един милион гаранция.Гешев,затова ли гиизвика.Е, какава съдебна с- ***.Това еедно извинение и да работи три денада си върне парите, и точка.Пфууу!!!

fallback