Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

80-годишна жена е загиналата при тежката катастрофа в Божурище. Сигналът за инцидента, който стана в центъра на града, е подаден малко след 11 часа, съобщиха от МВР.

Oще по темата

Шофьорката се е движила с висока скорост.

Тя не е успяла да вземе завой и колата е паднала в реката. Жената е загинала на място.

Спътницата й е приета в "Пирогов" с опасност за живота.

"По данни от огледа може да се направи извод, че жената, която е управлявала, е самокатастрофирала, минала е през банкета и е паднала в реката. Причините за инцидента - шофьорката на автомобила е карала с висока скорост, въпрос на експертизи дали се дължи на неправилно управление, дали е получила инфаркт, може да се е изплашила и вместо спирачка, да е натиснала газта", обясни пред Нова телевизия Мирослав Ангелов, прокурор от Софийската окръжна прокуратура.

На място е извършен оглед. Разследването за причините за тежкия пътен инцидент продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Щирлиц

преди 3 години

До Анонимен 16Младите джигити не знаят за какво служи лостчето отляво на волана,и кога се използва.Толкова по въпроса за неадекватните шофьори.

20

Психотест

преди 3 години

След 75 години - всяка година на проверочен медицински тест за бързина на реакциите, зрение, слух и др. Особено ако има "съпътсъвуващи" заболявания, повечето възрастни ги имат.

19

Анонимен

преди 3 години

Баща ми на 79 години има златна книжка, не е слизал от кола от '67 година. Когато човек с това си вади прехраната, гледа по-отговорно и не вкарва емоции и его.

fallback