Снимка: БГНЕС
fallback

Севиля отново е на финал в Лига Европа, след обърна Манчестър Юнайтед с 2:1 на стадиона в Кьолн и спечели полуфиналната битка.

Андалусийци изостанаха рано, след като Бруно Фернандеш вкара от дузпа, но успяха да изравнят в средата на първото полувреме след хубава атака.

Ключови бяха минутите веднага след почивката, в които предимството на английския тим бе огромно, но вратарят Ясин Буну направи серия спасявания, за да запази равенството.

Така се стигна до 78-ата минута, когато резервата Лук де Йонг отбеляза победния гол и по този начин хората на Юлен Лопетеги чакат победителя от сблъсъка Интер – Шахтьор.

Подробности за мача четете на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 4 години

от Норвежец Оле стана нЕвежец. толкова грешна тактика. абе от илядо км се вижда че нищо не се получава когато при 11-те шпанели пратиш в наказателното поле още 10 манути. Голът на шпаните бе уникално класически, перфекнто изработен и случайно но точно вкаран където трябва. във вратата на манутите! За жалост подаването дойде от към левия защитник на мунутите, момчето игра с душа, сърце и глава. Най-отдаден бе на терена. с тоя скъп *** дегея нищо не се получава. одъртя и се полакоми. Фернанде

3

Анонимен

преди 4 години

Юнайтед с поредния провален сезон.Един Бруно фернадеш и Рашфорд.Изгубиха всички важни мачове за купите.Само лудия късмет ги прати в ШЛ където ще отпаднат ,а дано от Севиля.За Севиля суперлативите са малко.Отбор мечта и като игра и като отношение.Повече такива отбори и футболът може и да бъде спасен от залез.

2

1

преди 4 години

Юнайтед ги сгърчиха, но не вкарваш ли голове ти вкарват! Къде с късмет, къде вратаря спаси или нападателите на юнайтед не вкарваха, но Севиля се промъкнаха. Сега отиват на баварците, а онези са машини!

fallback