Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Жител на Терпонолска област в Украйна, който два пъти преди това е бил с установен коронавирус, се е заразил за трети път.

Това съобщи пресслужбата на Тернополската областна държавна администрация, която се позова на началника на регионалното управление по здравеопазване Владимир Богайчук, предаде ТАСС.

Oще по темата

„Имаме болен, който се е разболял за трети път. Трябва да разбираме, че дори преболедували от коронавирусната инфекция не са защитени от повторно заразяване“, каза Богайчук.

По думите на Богайчук в областта има влошаване на ситуацията с COVID-19, като според него причината е неспазване на карантинните мерки.

Регистрираните случаи на коронавирус общо в Украйна са 68 794, от тях 1 673 души са починали.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 3 години

Този до сега трябваше да се е ваксинирал два пъти и вече да го сочат с крак, че не си е сложил третата ваксина. Те така ще да е с ваксините...

26

Анонимен

преди 3 години

ТАСС (Телеграфна Агенция на Съветския Съюз) ;)Интересно, защо РФ не си гледа своите проблеми - само в Москва и московска област има повече заразени и "гушнали хурката" отколкото в цяла Испания!Но "журналята" трябва нещо да надраскат!Много е интересно съобщението, че от октомври започва масова ваксинация в РФ със "собствени" ваксини, за които никой не знае какво ще бъде въздействието на деца, бременни и други рискови групи! Но това е "великата" и необятна Рус! Както каже КПСС така и ще бъде!

25

Басимо

преди 3 години

Тоя да не е Дънкан Маклауд бре?

fallback