Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Премиерът Бойко Борисов изрази съболезнования за смъртта на бившия борец Николай Щерев, който тази сутрин е починал от коронавирус.

Oще по темата
"Бог да прости Николай Щерев. Ужасна загуба на млад спортист. Изказвам най-искрените си съболезнования към семейството и близките му", написа премиерът в социалната мрежа.

33-годишният Щерев бе приет в болница в много тежко състояние, лекарите не са успели да го спасят.

По-рано днес премиерът отново напомни, че пандемията не е отминала и изрази тревога, че хората не вярват в заразата и мерките вече не се спазват.

За последното денонощие у нас са регистрирани нови 234 случая, 7 души са загубили битката с вируса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Сандански

преди 3 години

От Септември ще има много свободни работни места в София. Защо си мислите, че като протестирате и пандемията вече я няма?Два месеца Ви се обяснява, като на бавно развиващи, че единственото решение е изолация.САЩ и протестираха и резултат: 70 000 на ден.Какво като Борисов подаде оставка. Ще сложат друг на негово място. От парламента не зависи абсолютно нищо. Капитала управлява държавата, не парламента. Но за сметка на това, ще унищожите болниците, лекарите и медицинският персонал.

36

Анонимен

преди 3 години

Кой ще потърси отговорност на Не, България за своята антиепидемиологична дейност. Болниците се пълнят, лекарите и те се нуждаят от почивка, Пинокио ли ще лекува? Разбирам го, че е гладен, нищо не работи, нямат държавна субсидия

35

Анонимен

преди 3 години

Мутрата знае ,че го чакат предсрочни избори и правителство съставено от Президента !Служебното правителство ще изкара цялата Гнус на 11 годишният ужас....ГЕРБ .Опитват с всички сили да предотвратят това и така отново Мафията ГЕРБ да организират-Фалшифицират редовни избори догодина !Това ние ВСИЧКИ ЗАЕДНО ....Няма да допуснем !

fallback