Снимка: БГНЕС
fallback

Номер 1 в тениса Новак Джокович може да бъде съден заради веригата Adria Tour, която предизвика верижна зараза с коронавирус, съобщава швейцарският вестник "Блик".

Oще по темата

"Ако се установи, че на хората са нанесени вреди, тъй като хигиенните правила очевидно не са се спазвали, Джокович е заплашен от съд като съорганизатор", предава "24 часа", позовавайки се на изданието. В Белград и Задар (Хър) Новак проведе 2 турнира с публика без дистанция по трибуните.

В сръбската столица той събра Григор Димитров и компания в нощен клуб за бурно парти. След това българската тенис звезда се прибра до Хасково.

Миналата събота той игра с Борна Чорич в Задар. В неделя от Монако григор обяви, че е заразен. След това с коронавирус се оказаха Чорич, треньорът на Димитров Кристиан Гро, физиотерапевтите на Григор и Ноле, Виктор Троицки и бременната му съпруга Александра. Накрая и самият Джокович и жена му Йелена стана ясно, че са с COVID 19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Скептик

преди 3 години

А може и да не бъде.

14

Анонимен

преди 3 години

Като прочета някаква новина от вестник "24 часа" нещо не ми се вярва.

13

Анонимен

преди 3 години

Тестовете са заразени и замърсени предварително с вирус, от компаниите които ги произвеждат, защото са заинтересовани да има колкото се може повече дали положителен резултат, за да могат да наложат после задължителни ваксини от които ще има милиарди печалби! Интереса клати феса! Сега вече знаете!

fallback