Снимка: БГНЕС
fallback

Сблъсъци избухнаха в центъра на Лондон между крайнодесни протестиращи и полицаите, които се опитваха да ги отделят от антирасистки демонстранти, предаде Ройтерс.

Около 100 крайнодесни активисти излязоха по улиците на британската столица, заканвайки се да защитят историческите паметници, които бяха атакувани по време на антирасистките демонстрации напоследък.

Конни полицаи с кучета на площад Трафалгар успяха да разтърват двете групи протестиращи, всяка от около стотина човека, предаде БНР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

ххх-ххх

преди 3 години

Тогава бананите за какво робство говорят - просто империите са имали присъствие там. Или ако си банан може да ревеш че си бил роб, но ако си бял християнин тогава може само да се тупаш в гърдите че си либерален към присъствието на империя в държавата ти? Точно ти си роб, но не виждаш оковите, сребърниците ти пречат да видиш. Мий чинии и задниците на банани в "Европата", аз ще пазя България тук!

46

do 45

преди 3 години

То е геноцид, пък ти оправдавах 5 века зверства и си фантазирай, че не го е имало...

45

БПФ

преди 3 години

Крайно десни - демек нацисти и фашисти са хората, дето не искат някакви озверели дивaци да им рушат държавата?Браво, Днес.бг, сорос ще ви даде кокалче !!!

fallback