Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Главният държавен здравен инспектор Ангел Кунчев призна, че е бил заплашван с „гнусни есемеси“, в които е имало ругатни.

"Няма какво да говоря и генерал Мутафчийски е получавал такива“, призна той пред bTV.

Oще по темата

Кунчев отговори уклончиво на искането за дебат на тема „Коронавирус“ с участието на Националния оперативен щаб, отправено от някои от основните критици на структурата чрез отворено писмо, изпратено и до медиите.

"Засега предпочитам да не влизам в подробности, няма какво да дебатирам с тези хора, в момента да водим научни дискусии - не е моментът, ще объркаме хората. Не бягам от такава дискусия, но няма аз да им осигурявам присъствие в медиите, защото видях, че една от основните им тези е, че сме имали достъп до всички медии, а пък те – не. Не съм PR на никого", обясни Кунчев.

Доц. Атанас Мангъров, д-р Георги Тодоров, д-р Стоян Алексов, д-р Владимир Николов и бившият евродепутат д-р Антония Първанова през последните месеци категорично се противопоставят на мерките, вземани от държавата срещу коронавируса и сега искат да докажат правотата си на диспут в БТА на 17 юни.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

тритяхту пътя

преди 3 години

човека наистина е добронамерен ,но оважаеми :органи, моргани,власти ,масти ,пасти, ХОРАТА КОИТО ВИ ПРОИЗВЕЖДАТ ЗАПЛАТИТЕ БЯХА РАЗФАСОВАНИ ЗА ЕДНА СЕКУНДА ,ПУСКАЙТЕ ВСИЧКО ДА БАЧКА ,БАБИТЕ ДА НЕ ИЗЛИЗАТ,И ТЕЗИ КОИТО СА ОБЕЗГЛАВЕНИ ДА НЕ ГИ ПИШЕТЕ ,ЧЕ СА ПОЧИНАЛИ ОТ ВИРУСЯ.

39

Майтапчийски с Ифата

преди 3 години

ИДЕМ ДА ВИ ТОВАРИМ !

38

баба мара

преди 3 години

магазин лидл в люлин 2 възрастен мъж щеше да ни набие защото му казахме да сисложи маската изпадна в нещо като нервна криза ако не бяхме повече хора щешеда ни почне подред народът е изтрещял тотално гелът за ръце бил спирт и му селющела кожата

fallback