Снимка: БГНЕС
fallback

Незивестни откраднали портмонето на 59-годишна жена от Хасково и изтеглили 5 хил. лв. от дебитната й карта.

По случая е започнало разследване, съобщиха от полицията.

Сигналът е постъпил вчера. Жената обяснила пред униформените, че на 30 май са откраднали портмонето й, в което имало лични документи, пари и дебитна карта със закрепен за нея ПИН код.

Ден по-късно жената установила, че от картата са направени няколко тегления на обща стойност около 5000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Аха

преди 3 години

За да изтеглиш 5000лв трябва да се обадиш в картовия център на банката ,за да ти увеличат лимита.Там разпитват и за цвета на очите на баба ти.Нещо не ми се връзва...

28

Fake News

преди 3 години

До: номер 25По принцип е така. Аз обаче тегля от клон на банката, който вярно не е централен, но е клон, а не е банкомат пред супермаркета.Банкомат от друга банка, пак "забутан", пуска пък по 50 лева и то от новичките.Пробвах от клон на банката в центъра, за който знам че пуска по 50 лева.Даже можеш да внасяш. Ама какъвто съм карък, като отидох да тегля имаше бележка, че имали проблем с купюрите от 50 лв. Изтеглих ги по 20 (слава Богу не бяха по 10).Така че, различно е.

27

Fake News

преди 3 години

До: номер 22Ама там е работата, че няма да можеш да си толкова бърз.Зависи от банкомата, много са неизвестните променливи.Случвало ми се е на един банкомат да мисли няколко минути преди да реши да ми "снесе" желаната сума.

fallback