Снимка: Pixabay
fallback
Опасен астероид с номер 163348 (2002 NN4) и размери между 250 и 570 метра след по-малко от седмица ще прелети близо до Земята, съобщи НАСА.
 
Астероидът се очаква да премине на минимално разстояние от Земята на 6 юни в 7.20 българско време. Този път той няма да представлява заплаха, тъй като ще премине покрай Земята 13 пъти по-далеч от орбитата на Луната. Въпреки това астероидът е класифициран като потенциално опасен, тъй като неговата траектория пресича земната орбита, съобщава Bulgaria ON AIR.
 
Астероидът е открит още през 2002 г. За около 300 земни дни той прави една пълна обиколка около Слънцето. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Proximity alert

преди 3 години

Този път якото измиране ви се размина.

22

Анонимен

преди 3 години

Един ден в бъдещето хората ше се запитат. Защо всички империи рухват? Защо ЕС...Еми защо има офшорки? Роналдовци, които нищо ненправят, а потребяват за 100 милиона живота? А, политици-мафиоти? А, корумпирани министри с часовникови кули и параклиси? Кому е нужно това? Защомоще сме с дизел, като има електрически автомобили? Защо има един милион ненижни неща, професии, връзкари, шуро,баджо, Тиква за министър?Естествен и логичен е края на една такава ИМПЕРИЯ НА БЕЗДАРНИЦИ, КРАДЦИ И МАФИОТИ.Той затова Христос е отказал на юдеите и им казал в очите:"Лицемери, буквалисти!!! Аз съм Цар и и

21

Анонимен

преди 3 години

Във бъдещето космическите технологии са доста развити от роналдовците. Плащаш си с една топка и те пращат на космодрума. Там най-силния роналдо те удря с шут в задните части и ти излиташ към космоса. След 10 секунди се будеш ибратно на Земята. А, върна се много бързо от Марс. Еми, да. Това да не е някаква СпейсЕкс ракет дето цял час пътува до МКС. При роналдовците технологиите са много по-наоред. Пътуването до Марс и обратно става за 10 секунди. Един шут в @$@ и си готов.

fallback