Снимка: БГНЕС
fallback

Рецидивист с множество присъди за кражби беше заловен от униформените за серия разбити обекти за ден в Смолян. 34-годишният Иван И. проникнал в сградата на Комплекса за социални услуги за деца и младежи с увреждания в областния град, след като разбил стъклопакет.

В същия ден той разбил и входната врата на Обредния дом в общинската администрация в Смолян и шест врати вътре. Взломил и 2 монетника, поставени на автоматична автомивка на ул."Полк. Дичо Петров". Нахълтал и в една вила.

Полицията го задържа часове по-късно, а прокуратурата му наложи 72-часова мярка за задържане. Ще поискаме и постоянна мярка за задържането му от съда, каза районният прокурор Димитър Стратиев. Делата за всички взломни кражби ще бъдат обединени в едно, уточняват се щетите от набезите, съобщават от държавното обвинение.

Мъжът излязъл от затвора преди няколко месеца, където излежавал присъда за последната си кражба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 3 години

Едно време предиб1989 година такива ги пращаха в Белене, а при демокрацията те станаха управляващи в България.

27

адвокат Тенев

преди 3 години

Вместо да работи по 12 ч. в трудов лагер за около 25 год. те го пускат да продължава да прави"зулуми". Всички знаем че в БГ няма нито ред,нито зконност...

26

Кур не ли я?

преди 3 години

Даа, достоен е за БСП. Даже може да го направят почетен член след такива успешни акции. Едно време за една обрана мандра ги правеха герои на социалистическия труд.

fallback