28

Анонимен

преди 3 години

Едно време предиб1989 година такива ги пращаха в Белене, а при демокрацията те станаха управляващи в България.

27

адвокат Тенев

преди 3 години

Вместо да работи по 12 ч. в трудов лагер за около 25 год. те го пускат да продължава да прави"зулуми". Всички знаем че в БГ няма нито ред,нито зконност...

26

Кур не ли я?

преди 3 години

Даа, достоен е за БСП. Даже може да го направят почетен член след такива успешни акции. Едно време за една обрана мандра ги правеха герои на социалистическия труд.

25

бай Иван

преди 3 години

Корнелия да го привлече в БСП. Преди 1944 година,предимно такива типове са ставали партизани,бягайки от закона.Имаше стихотворение,с което комунистите искаха да омаловажат постъпките на повечето си членове,защото хората ги пизнават ,що за птици са. " Отиде в затвора,попадна сред хора,и стана човек"-комунист!

24

:)

преди 3 години

Върнал се е на работа човека. Ама я колко е трудолюбив. Четири обекта е посетил за ден.

23

Българин

преди 3 години

На такъв и да иска да работи честно, никой няма да го наеме на работа... Държавата и законодателят трябва да се замислят малко...

22

Ф.С.В.

преди 3 години

--Брей!!!--този си "личи" че е завършил в Затвора с ПЪЛНО ШЕСТ ! --БРАУ!! (Затвор- място за превъзпитаване на престъпилите закона)

21

Анонимен

преди 3 години

Хан Крум неслучайно е рязал ръце , да няма как да краде! Но не е хуманно и демократично , нарушават се правата на човека , май в нашето общество права имат само престъпниците на закона!!!

20

Анонимен

преди 3 години

С каква ли големи Глави трЕбе да са за да пуснат от затвора рецидивист. А къде ли трЕбе да им е МозАка за да го оставят такъв без наблюдение. Ето ви и отговорите. Главите са им като на слонове а мозАците им се намират отзат под кръста в насипно състояние.

19

Анонимен

преди 3 години

Великият Чарли Чаплин правеше филми за скитника, който иска да влезе в затвора, затова разбива витрини пред погледа на полицията. Капитализъм.

18

Анонимен

преди 3 години

Дано успее да се върне в затвора. Потрудил се да има 4 деяния, защото с по-малко няма да искат да го вкарат в затвора и ще го изгонят на улицата на свобода.

17

Ашколсун бе

преди 3 години

Достоен член на бсп и гласоподавател на президента радев!

16

Анонимен

преди 3 години

Разбил ги е, за да влезе отново в затвора.

15

Анонимен

преди 3 години

Като няма цел така ще е.Трябва задължително да се предлага работа от държавата на излезлите от затвора.Трябва да виждат,че след наказанието има бъдеще,хоризонт,нормален начин за съществуване.В противен случай става рецидив и лежането в затвора е безполезно.

14

Анонимен

преди 3 години

Застреляйте го.

13

Анонимен

преди 3 години

с две думи, бесен ***

12

Пак късмет

преди 3 години

Като е влязъл във вилата и е имало кой да го гръмне, собственикът отива по дяволите, че и ще плаща на чаветата.Ако изр.одът убие собственика - ми макс. 5 г. с хиляда зора и обезщетение на върба в шестък.Отваряйте тухларните и да работи, та като се разчуе и брат'чедите ще се повъзгещисат. Най-голямото наказание за мързелив сиукс е да го накараш да работи.

11

Бате Гойко

преди 3 години

Професионалист.

10

ДДРОнег

преди 3 години

"Делата за всички взломни кражби ще бъдат обединени в едно, уточняват се щетите от набезите, съобщават от държавното обвинение."А присъдата, която ще издадат от "независимия" Български съд ще е само за едно от престъпленията, нали?!

9

Анонимен

преди 3 години

След като е доказал, че е непоправим, заслужава доживотна присъда, но в затвора да работи, за да се издържа. Колкото изработи, толкова ще яде, толкова ще се топли през зимата и ще си купува онлайн дрехи, *** и т.н.Ако има непълнолетни деца, от заработката му първо ще се отделя издръжка за тях,а за него - колкото остане.Ако бъде въведен такъв закон и започне веднага да се прилага, някои доста ще се замислят преди да посегнат да извършат престъпление за втори или трети път.