Снимка: БГНЕС
fallback

След като Доналд Тръмп намекна, че е виждал доказателства, които сочат, че коронавирусът е плъзнал от лаборатория в Ухан, подобно мнение изказа и американският държавен секретар Майк Помпейо в интервю за телевизия ABC.

Oще по темата

"От самото начало твърдим, че това е вирус, идващ от лаборатория в Ухан, Китай. Припомнете си - Китай и преди е заразявал света. И по-рано е било установявано, че използват лаборатории, които не отговарят на стандартите. Разузнавателните служби продължават да работят, за да го установят и да може да бъдем сигурни. Мога да кажа, че има значително количество доказателства, че вирусът идва от тази лаборатория в Ухан.", каза Майк Помпейо.

Той отказа да посочи дали според него вирусът е пуснат умишлено от Пекин. Помпейо обаче заяви, че китайските власти пречат на международни експерти да се сдобият с информацията и пробите от вируса, нужни за изясняване на произхода на пандемията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

83

Баи

преди 3 години

Ас пьк твьрдя , че помпеио е кихнал когато е посетил заедно сьс тръмп китаи - миналата година и е заразил с корона вирус нещастните - китаици на пазара вьв уханНека да ме обори с доказателства , че не е така

82

Интернационалист

преди 3 години

До Фен на ККПГрабвайте лопатите да погребваме САЩ другаре. Този път и другаря Сорос дори е с нас!! И демократите в САЩ тоже! Интернационала ще победи този път. Много сме- силни сме!

81

Анонимен

преди 3 години

До Анатема краваре!Бъркаш Тръмп с предните президенти. Затуй и четвърта година блатото му крои шапка.Всъщност точно предните президенти под въздействие на блатото разбиха Ирак и не само Ирак. И същото блато брани бизнесите си в Китай сега. Ама Тръмп не си поплюва

fallback