Снимка: БГНЕС
fallback

Певицата Лиляна Деянова (известна като Лилана), брат ѝ Александър (бийтбоксърът SkilleR) и още трима души са арестувани при операция на Специализираната прокуратура, започнала тази сутрин.

Следобед е започнал обиск в офисите на IT фирма в София, в която Деянова е съдружник, каза пред bTV нейният адвокат Николай Хаджигенов.

Oще по темата

Разследват се злоупотреба с европейски средства и данъчни престъпления. По информация на bTV прокуратурата проверява и дали Деянова е подставено лице на бизнесмена Васил Божков.

От прокуратурата потвърдиха, че певицата е в ареста за 24 часа, но обявиха, че повече подробности по разследването ще бъдат съобщени в началото на следващата седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Анонимен

преди 4 години

Само докато напиша името й в търсачката и излязоха 20 новини за ареста на Лилито , но в нито една нямаше толкова "оригинална " снимка.

52

Иванов

преди 4 години

Докато в България не се завършат делата срещу участници в разграбванетпо на държавата, народа ни ще страда много и ще остане най беден в Европа. Умишлено незавършени дела са тези с ограбването на КТБ, като не поставят ултиматум на Сърбия за да ни върне престъпника Цветаян Василев. Трябва да блокираме членството им в ЕС. Аресвтувани престъпници вместо да бъдат съдени ги пускат да избягат в чужбина други са допуснати да избягат от затвора. Престъпниците ни в чужбина могат да си направят държава.

51

Соня

преди 4 години

Да я пратят на почивка в Сливен ?

fallback