53

Анонимен

преди 4 години

Само докато напиша името й в търсачката и излязоха 20 новини за ареста на Лилито , но в нито една нямаше толкова "оригинална " снимка.

52

Иванов

преди 4 години

Докато в България не се завършат делата срещу участници в разграбванетпо на държавата, народа ни ще страда много и ще остане най беден в Европа. Умишлено незавършени дела са тези с ограбването на КТБ, като не поставят ултиматум на Сърбия за да ни върне престъпника Цветаян Василев. Трябва да блокираме членството им в ЕС. Аресвтувани престъпници вместо да бъдат съдени ги пускат да избягат в чужбина други са допуснати да избягат от затвора. Престъпниците ни в чужбина могат да си направят държава.

51

Соня

преди 4 години

Да я пратят на почивка в Сливен ?

50

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Тоя пък си е избрал подставено лице! Това не е подставено лице а подставена слива :) Тя не е виновна че е глупава и неориентирана предложили са й пари и тя ти е взела. Божков е трябвало да внимава на кого прави предложения за бизнес и на кого за други работи. Двете не трябва да се смесват!

49

Анонимен

преди 4 години

Тя с тоз чатал не записа ли песен със Снуп Доги? Все се чудех защо точно тя, ама вече ми е ясно.

48

Анонимен

преди 4 години

Чатала - добре. А микрофона ?

47

До Активист на БСП

преди 4 години

Въртоглав, какво искаш да ни уведомяват как е минала нощта на мамчето с дрогираното ли? Действа се срещу всички нарушили закона, както надявам се скоро и срещу Свинаря

46

Активист на БСП

преди 4 години

Отклоняват вниманието от убийството на Милен Цветков!

45

Румен

преди 4 години

А Иван Костов кога?Или Иван на Ивана око не вади

44

Mисира Бойко

преди 4 години

Начи аз съм казал нашите хора да не се пипат. Гешовци, Мешовци, Селчовци - нашия контингент няма да се пипа. А другите там рзни бизнесмени, мизнесмени - тях можете да си ги прибирате.

43

помак

преди 4 години

АБЕ какво стана със кмета на Неделино . показан от Нова . КАК КРАДЕ ОБЩ.ПОРЪЧКИ от ЕВРОФОНДОВЕ ???????????...а Бисеров ??? посочен от чужди служби как КРАДЕ и ИЗПИРА европ. пари ?????????ние знаем за сметките му в Македония и Швейцария....и ЯПОНСКАТА ФИРМА - пералня......прокуратурата и хабер си няма

42

Анонимен

преди 4 години

Досега беше лесно. Евро фондове и парички само за избрани и за наши хора. Живот като на кино. Ама сега като ни сгромоляса една рецесия, стой та гледай какво става. Пари ли от Европа, дотук беше!!!Сега ша ги видим баш бизнесмени те от къде ще цо. цат. Гледайте как се ронат сълзи крокодилски

41

Анонимен

преди 4 години

А Барселона КОГА?????????? Или там не пипаме суджука и фурмите щото много боли......

40

ГЕРБ е надежда

преди 4 години

Всичко е точно.Парите отидоха при нашите хор

39

Анонимен

преди 4 години

И на какво точно пее тази певица? Може би на микрофон без дръжка?

38

Анонимен

преди 4 години

А нещо за онези 75 млн.? И преди тива над 200 млн.? Как са нешата при ББР? Или всичко е точно, както при ктб

37

Анонимен

преди 4 години

А детеубиецът Московски кога ще влезе в затвора?

36

Анонимен

преди 4 години

от кога една разчекната певачка разбира от компютри и тол система че да взема милиони по европроекти?

35

Иван

преди 4 години

Не мога да откъсна поглед от чатала на Лилана и да прочета статията.

34

Анонимен

преди 4 години

Баща им нали е приближен до Валерко Симеонов -др Деанов. Кога хората в България ще разберат, че абсолютно всеки който е в управата си присвоява я бюджетни, я европейски средства и нямат срама! Гешев нали е от руския кръг на Пеевски нормално е да погне всички близо до герб - патриоти и марешки. Следващата коалиция герб и дпс това е! Досега няма нито един засегнат близък до дпс и до определен кръг в Русия!