Снимка: БГНЕС
fallback

Трима души са с повдигнати обвинения за побоя над Слави Ангелов, това обяви главният прокурор Иван Гешев. Сега, разследващите съсредоточват усилията си в това, да открият поръчителите на престъплението.

Oще по темата

"В началото, когато се случи тази неприятна случка, навсякъде ни питаха, как може това да се случи в извънредно положение, ще се справите ли, ще намерите ли извършителите. Аз тогава казах пред вас, че си познавам екипа, знам хората на какво са способни и, че ще се справим. Това вече е факт", каза главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

"Знам на какво бяха подложени екипите, които бяха натоварени да разследват - постоянно обикаляне по улиците на София, преглеждане на записи, разговори със сътрудници, хиляди оперативно-издирвателни мероприятия. Радвам се, че всичко приключи успешно. Всичко, което имахме като подозрения, в момента се подкрепя като доказателства, аз не мога да ги коментирам с подробности. Това, което ви вълнува - в момента се повдигат обвинения на тримата извършители. Част от лицата бяха освободени", допълни още Иванов. Той бе категоричен, че работата по случая ще продължи докато не се стигне и до поръчителите на побоя на Слави Ангелов.

"Изчетох много неща по медиите, какви ли не версии. Твърдеше се, че полицаите няма да стигнат до поръчителите. Ние никога не спираме да работим. За нас е еднакво важно кой е извършител, но кой е и поръчител и посредник. Понеже се почна и с това, че били фенове на еди кой си отбор, чух една много хубава приказка сутринта - всеки престъпник може да е фен, но не всеки фен е престъпник. Аз съм напълно съгласен с това нещо. Не бива да се хвърля клеймо върху даден футболен клуб или агитка. Навсякъде в нашето общество има черни овце. Не вярвам футболните агитки да правят изключение", каза още главният секретар на МВР, но допълни, че ако има ултарси, които се изправят срещу закона, те ще бъдат наказани. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Рамзан Кадиров

преди 4 години

Името "Левски" трябва да се забрани за ползване от тая *** група безполезни гейове-ритнитопковци, които се оказва са само прикритие за престъпната дейност на банда за търговия с наркотици.

15

Рамзан Кадиров

преди 4 години

Може би тоя клуб са банда ***, занимаващи се с продажба на наркотици?

14

Гонзо

преди 4 години

До 8 Подуенските телета, ще им отива повече, мисля или кравите от Подуяне. Абе да си изберат;)

fallback