Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

 

Тази вечер полицията обискира домовете на Кристиан Николов и приятелите му. Проверките се извършват за евентуално наличие на наркотични вещества в техните жилища.  Приятелите на Кристиан Николов - Симона Цветкова и Георги Иванов ще бъдат обвинени за укриване на истина, съобщиха от прокуратурата.

Oще по темата


Двамата са били в джипа на Николов, с който той се вряза в колата на Милен Цветков. Георги Иванов - син на депутата Лъчезар Иванов, беше задържан вчера, а Симона е издирена и задържана късно снощи.

Майката на Кристиан Николов - Десислава Пешева, която също беше задържана, е освободена срещу парична гаранция от 100 хиляди лева, припомня Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Макарджиян

преди 4 години

До Анонимен 52"Като три капки вода" направо...или по-скоро - отрова.

46

Анонимен

преди 4 години

Ама те голямо трио са били в аудито. Дрогиран шофьор-убиец, гонен от училища заради дрога, с майка бизнесмен-бушон. Другото момче пък, крадец, бензиностанциообирджия, с баща депутат от герб,наредил се пръв за безплатни айфони, близък с бащицата от Банкя. Момата пък, цялата с татуси, пиърсинги и всякакви щуротии й висят от цепките, сатанистка-окултистка била, с баща офицер в икономическа полиция. Това направо е за книга, или филм. Все ми се струва че Гешев до никъде няма да я докара.

45

До от сой момата

преди 4 години

Май не е никаква мома, ами втора употреба с принцип и доста грозновата.Виж за името в 24 часа. Не си заслужава гледката, обаче.

fallback