Снимка: БГНЕС
fallback

Днес Волен Сидеров, който призова хората да отидат на църква на Великден, ще напусне ареста. Той обаче се сдоби с още две обвинения и още една парична гаранция от 50 хил. лева, съобщават от прокуратурата.

Oще по темата

Лидерът на "Атака" и общински съветник в Столичния общински съвет вече е обвинен и за закана спрямо прокурори и полицаи и заплашване на разследващите да не му повдигнат обвинение. Сидеров трябва да внесе гаранция от 50 000 лв. в 14-дневен срок.

Спрямо лидера на "Атака" има определена още една мярка за неотклонение "парична гаранция", отново в размер на 50 000 лева. Тя е по първото образувано досъдебно производство за подбуждане към нарушаване на мерките срещу пандемията от коронавирус в условията на извънредно положение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

81

Анонимен

преди 4 години

Ей ще го разорите руското посолство с тия гаранции бе :)

80

Анонимен

преди 4 години

Черепа се оказа много по-печен от Волен. Дългата ръка на Шопара и Каскета го настигна, Сидеров полежа и 24 часа в ареста заради което не можа да излее поредната русофилска пoмия по телевизия Алфа. Масква е в тежко положение, мъните свършиха нефта е по 20 долара, няма нито за телевизия, нито за гаранция. Атакаджиите да правят маски като левскарите с образа на Сидеров за да съберат пари за гаранциите. Чуколов и Шопов да ги продават пред църквите на православните послушали вожда им.

79

Анонимен

преди 4 години

Роднинската партия стана милионерска. Много е направил за роднините си. 100 бона са нищо.

fallback