81

Анонимен

преди 3 години

Ей ще го разорите руското посолство с тия гаранции бе :)

80

Анонимен

преди 3 години

Черепа се оказа много по-печен от Волен. Дългата ръка на Шопара и Каскета го настигна, Сидеров полежа и 24 часа в ареста заради което не можа да излее поредната русофилска пoмия по телевизия Алфа. Масква е в тежко положение, мъните свършиха нефта е по 20 долара, няма нито за телевизия, нито за гаранция. Атакаджиите да правят маски като левскарите с образа на Сидеров за да съберат пари за гаранциите. Чуколов и Шопов да ги продават пред църквите на православните послушали вожда им.

79

Анонимен

преди 3 години

Роднинската партия стана милионерска. Много е направил за роднините си. 100 бона са нищо.

78

Анонимен

преди 3 години

Бясно куче Корона го не лови.

77

анонимен

преди 3 години

защо не се самосезира за нещо по същество като например барселона GATE за кражбите от еврофондовете и ред други по важни нарушения на закона и законността в България. това бездействие по тези въпроси ви осигурява само съседната килия до вожда. престъпно бездействие. вече явно живея в турция

76

Анонимен

преди 3 години

Сидеров се бори за медал "дружба" за вярна служба, а Путин го даде на русофилската шушомига Малинов.

75

Анонимен

преди 3 години

Не се усетиха Каскета и Тиквата, че тази глупост със Сидеров- вместо да го злепоставят и да намалят електората му, сега си го набиха самите те отзад. С този ход Сидеров спечели поне една трета от хората които бяха гласували за него навремето, а сега не , а и не само които са гласували през годините за Атака...сега много хора заради тази прoстoтия за задържането му които никога не са гласували за него, а са набожни- ще гласуват за него на следващите избори. Сами си го нахакаха и Тиквата и Каскета

74

анонимен

преди 3 години

това само показва колко го е страх вожда от него хахаха трябва да раздаваме памперси вече. и все пак не сме в турция или беларус и съответно волен в последствие ще осъди българия и няма да е само той като гледам. всички диктатори свършват по един начин историята има много примери явно някой не са я чели

73

до долния

преди 3 години

Голям праз. Някакво си полицайче казало нешо, ония му възразил. Пък и по тв - много сно,че ще се търси ефекта.Това толкова ли е смешно?Големият смях е, да си продадеш политическия капитал за малко мухане на трапезата на властта, а после да те окошарят и да те счупят от глоби същите тия, които си качил на власт си обявил за най-добрите управници в историята.

72

БатБой Ко?

преди 3 години

Колкото повече го нападат, толкова по-симпатичен ми става, а никога не ми е бил такъв!Агент Буда вече ни вкарва във военно фашистки режим! Всеки неудобен с огромни обвинения, Волен не е казал нищо по-страшно от повечето свещеници или Гешев! Ще се самосезират ли срещу Гешев?!? А какво стана с фармацевтката, която каза, че ако се изкупуват масово лекарства, ще свършат и че трябва да се произвеждат наши? И тя засегна близки до властта интереси и се сдоби скорострелно с гаранция!

71

Анонимен

преди 3 години

Най- смешно ми стана оня ден като отиде Сидеров в МВР и едно полицайче-разследаващ по случая му вика: Г-н Сидеров дайте си личната карта тъй като сте обвиняем. И Сидеров се разсмя и му вика: вие даже не знаете като разследващ полицай че съм привикан не като обвиняем, а като свидетел. Момчето се изчерви и насрааа ! Муахахахаха....

70

СЪПРОТИВА

преди 3 години

Дръжсе командире , не се предавай, победата е близо Нека силата бъде с теб

69

Анонимен

преди 3 години

Благодарим ти , че ни показваш пътя към свободата , Волене !!! НЕ на фашизма и империализма !!! Хляб и Въздух за народа !!!!

68

Heyel

преди 3 години

Много лъжат.

67

Гешев

преди 3 години

-Камиони с трупове -Идва ада -Много ще измрат-Идва края на света ПОЗВОЛЕНО !!Празнувайте великден .Докажете че Мутафчийски не е над господ ПОДСЪДНО !!!

66

Ако

преди 3 години

Беше ,полицейска,щеше да има и съветване,а сега само му се молят!Я предния път,как беше кротък известно време,сега пак пощтръкля!

65

Анонимен

преди 3 години

Това колко прави в рубли

64

Ангел

преди 3 години

Тиквата много обича да командва да става каквото иска .Учил се е от точния човек ,като негова охрана !!!Идеологията е различна но методите на действие са еднакви !!Права нямаме ,демокрацията залязва .И всичко това благодарение на най -големите про.шляци , тези на минимална работна заплата които масово го подкрепят !!

63

ГЕРБ = Мафия

преди 3 години

Така действа ГЕРБ с конкуренцията си, а онези 80% се радват.

62

Аз

преди 3 години

Колко трябва да ти е загладен мозъка, че да гласуваш за този...