Снимка: БГНЕС
fallback
Мис Англия 2019 година реши да остави короната си и да се върне на работа като лекар, за да помогне в битката срещу коронавируса, съобщи "Скай нюз", цитирана от БНР. 
 
Бхаша Мухерджи прекрати благотворителната си акция в Индия и скоро ще се присъедини към колегите си в болницата в град Бостън, графство Линкълншър. 
 
Мухерджи заяви, че смята работата си в Индия за важна, но уменията й в момента ще бъдат от по-голяма полза за британското здравеопазване по време на пандемията от коронавирус. 
 
Мис Англия в момента се намира в изолация в Дарби, след като се завърна от Индия, но с нетърпение очаква да вземе опресняващ курс и да се притече на помощ на колегите си. Преди тя е работила в отделение за хора с дихателни проблеми.
 
Мухерджи споделя в интервю за "Скай нюз", че колегите й са казали, че са нещо като "сили за бързо реагиране“ и ги изпращат навсякъде, където е необходимо". 
 
Мис Англия е започнала петиция, с която призовава служителите в здравеопазването да плащат по-ниски наеми за жилища по време на кризата. Някои медици са принудени да наемат жилища, защото трябва да са изолирани от семействата им и техните съседи. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 4 години

В началото помислих, че мис Англия е свалила.....гащите. Чак после дочетох до края

24

Сандо

преди 4 години

къф тоя кюнец?

23

Анонимен

преди 4 години

До 23Поредния луд.Ти му говориш по принцип и истината,то обижда.......Истината на българския традиционен лайню от държавата *** си личи по лицето на държавата му! Българското здравеопазване е един от еталоните (меркантилни) за такова:)))))))))))))))))))))))))Лудите и умствените скопци се срещат по-често в *** отколкото другаде!

fallback